- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 4.021
- Поени од реакции
- 2.513
veruvaj ne toj sto ja napravi grupava mi e drugar zaedno so nego i use trojca ne vratia znaci barem ednas vo nedelata sum u havana i ne mi se desilo no vo nedelata sakav da idam na beni i ni vika obezbeduvanjeto nema mesto i si trgnavme nakaj marakana(bidejki pred 1 mesec koga drugar prasal zasto nema mesto eden od obezbeduvanjeto mu udril boks)no coment.i dur idevme nakaj marakana pustija uste 100 dusi.ај па и вие ама го потите више, што толку се замарате кој што облекол! Хавана ми е баш место кај што можам да облечам што сакам. И патики, и штикли, и дотерано, и недотерано. Ако ви се допаѓа музикате и ако нема премногу гужва, како може некоја таму што била дотерана да ви квари расположение?!
ОМФГ ! Значи сака да каже дека лугето што ги пуштаат ги ценат според облеката !!ај па и вие ама го потите више, што толку се замарате кој што облекол! Хавана ми е баш место кај што можам да облечам што сакам. И патики, и штикли, и дотерано, и недотерано. Ако ви се допаѓа музикате и ако нема премногу гужва, како може некоја таму што била дотерана да ви квари расположение?!
ОМФГ ! Значи сака да каже дека лугето што ги пуштаат ги ценат според облеката !!
ти ништо не си сватила... АМА ДОБРОПа не дека си ме сфатил/а ко шо треба, да не речам ни најмалку не си ме сфатил/а, ама добро! :smir:
Порано дремев по Колосеум и Хард Рок, а во последно време искрено Хавана ми е најболје.. Последните 4 недели не сум го пропуштил Бени, ниту пак планирам..