Фудбалски/трансфер дискусии

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Мајката им ја еба овој Тен Хаг.

Khusanov’s agent Gairat Khasbiullin said 12 PL clubs were speaking to him. Newcastle was close but FFP reasons they were little limited. City was able to pay right away as Lens was in financial trouble. He also added Man United scouts presented him in 2023 but Ten Hag declined

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.723
Поени од реакции
4.348
А што е толку хајпот и фамата околу Абдукодир Хусанов?
Што е толку добар и посебен?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.181
Поени од реакции
27.847
Да се тепаше, бореше, дигаше тегови да речевме дека е добар.
Фудбалер од Узбекистан ни имало ни ќе има квалитетен.
Не мора да значи. Осумдесетите истово некој и за африканците го тврдел.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.528
Поени од реакции
2.219
Да, ваљда у право си. Ја само Максим Шацких го памтам, солиден беше у Динамо Киев кога почнав да гледам фудбал. И од Фудбал Менаџер игрицата го имам запамтено.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.708
Поени од реакции
115.459
Да се тепаше, бореше, дигаше тегови да речевме дека е добар.
Ја едино нешо од дечково што го имам видено е рилсче кога го разнесе Баркола во купот против ПСЖ. Онака, буквално го разнесе, го однесе во трибини, му пукна аркадата и си продужи да игра како ништо да не било, класично ниему ништа.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.700
Поени од реакции
22.837
Не знаат кај тераат сезонава Валенсија, мизерија во движење се, дури и малку полоши од тоа.
Ќе видиме дали малку ќе се подобрат во вториот дел од сезоната, бидејќи како што стојат работите сега, испаѓање во Сегунда Дивисион е многу веројатна опција.
Конечно сврзаа 4 натпревари без пораз, за прв пат сезонава, иако 2 од нив беа во купот против нисколигаши.

Единствено позитивно е што овде Елмас би требало без проблеми да биде стартер и да има солидна минутажа, освен ако не е паднат апла физички после повредата и неиграњето во Лајпциг.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.930
Поени од реакции
19.293
Валенсија откако ги превзема новиот тренер друга екипа се. Освен победите со нисколигашите скинаа бод и кај Севиља и ги тепаа 1:0 дома Реал Сосиедад.
Јас мислам нема да испаднат, нека палат патиките Легањес, Алавес или Гетафе, на екипа како Валенсија местото му е во прва лига. Сега и новиот стадион ќе им биде готов за наредна сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom