zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.445
- Поени од реакции
- 6.120
Od Keown, Adams, Campbell do Monreal, Holding i Evans, avtobiografijata na Wenger trebat da se vikat kako da go dopris dnoto vo makotrpen period od 13 godini...
Абе не биди смешен Холдинг го ставаш тука, две утакмици слаб и ајде ќе го сереме. Лани утакмиците и во финалето ФА сите дркавме на него.[DOUBLEPOST=1504021363][/DOUBLEPOST]И што е серењево за Еванс не ми е јасно... да беше слаб немаше пола ПЛ да го бара.Od Keown, Adams, Campbell do Monreal, Holding i Evans, avtobiografijata na Wenger trebat da se vikat kako da go dopris dnoto vo makotrpen period od 13 godini...
Колку браќа бе има овој Eден Хазард, имаше еден Торген исто беше играч на Челзи не знам каде е сега.
Holding momentalno ne e dovolno dobar i sozrean da igrat vo Arsenal kako starter a Evans ne go barat pola PL tuku Lester i Man City na koi im trebat homegrown igrac i najverojatno ako odit tamu ke si pominit na klupa kako i Delph. Ako Evans bese nekoja klasa, sigurno Utd nemase taka lesno da se otkazat od nego i da go prodadat vo West Brom pred 2 sezoni.Абе не биди смешен Холдинг го ставаш тука, две утакмици слаб и ајде ќе го сереме. Лани утакмиците и во финалето ФА сите дркавме на него.[DOUBLEPOST=1504021363][/DOUBLEPOST]И што е серењево за Еванс не ми е јасно... да беше слаб немаше пола ПЛ да го бара.
Четворица се. Еден, Торган, Килиан и ЕтанКолку браќа бе има овој Eден Хазард, имаше еден Торген исто беше играч на Челзи не знам каде е сега.
Среќа не навиваш за клуб кај што играчи си бираат трансфери и тренериЕден Азар како да му има кажано на Абрамович за да не си оди треба да му ги запосли сите браќа .![]()
Не знам кој новинар прееска имаше пишано дека се блиску до договор за 20 милиони плус бонуси со кои би можело да стигнат до 30. Не знам зошто толку му бараат на играч кој Клоп цела година (или повеќе?) нејќе ни да го погледне
Бараат зошто знаат дека ќе ги добијат.Не знам кој новинар прееска имаше пишано дека се блиску до договор за 20 милиони плус бонуси со кои би можело да стигнат до 30. Не знам зошто толку му бараат на играч кој Клоп цела година (или повеќе?) нејќе ни да го погледне
Се над 20 е доста добро.
Не ми се верува некако дека ќе дадат чисти 30, ама ај да видимеБараат зошто знаат дека ќе ги добијат.
Три клуба бидаат за него, затоа ваљда и играат на таа карта. Нешто нафурани се америте, они можеа и лани да го дадат ама го пуштија на позајмица и не го продадоа.Не ми се верува некако дека ќе дадат чисти 30, ама ај да видиме![]()
Зидан цела година не го пушташе во игра Мората па го продадоа за 90 милки или 75+15 како ти е полесно одлучи си самНе знам кој новинар прееска имаше пишано дека се блиску до договор за 20 милиони плус бонуси со кои би можело да стигнат до 30. Не знам зошто толку му бараат на играч кој Клоп цела година (или повеќе?) нејќе ни да го погледне
Се над 20 е доста добро.
Од клупа значи ги даде тие 20 голови и беше втор по Роналдо со најмногу директно освоени бодови за тимотЗидан цела година не го пушташе во игра Мората па го продадоа за 90 милки или 75+15 како ти е полесно одлучи си сам