Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сојузов бетер ЕУ станал :pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
Пулишиќ го отвора пазарот и преку барата, настрана што е одличен играч и голем талент пред се, само што Дортмунд не се маркетиншки настроен клуб. Ваљда не треба да потсеќам кој ефект го донесе еден Чичарито во МЈ на таа база. Без смеење ама 150 пре за него се даваат отколку за Дембеле.
Еее ја коа ви се смеев за Погба и на мене ми се смееја за Хамес...

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Сојузов против араби :D

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Juve prvin cekaa da go oficijaliziraat matuidi pa da pokzvat rogoj.

Ahahah

Abe sedete mirni, dan si go kupat nazaaaad, sose partalite od marota.

Ne se normalni.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Fake news, Реал има одлични односи со Песеже и не би ги нарушувал ради Барселона :P

0814092857.jpg

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Барса и Баерн иницирале. Едниве фрбуваат семејства, другиве врбуваат клубови од цела лига :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Барса и Баерн иницирале. Едниве фрбуваат семејства, другиве врбуваат клубови од цела лига :D
Настрана морални причини (нив ги нема ниту еден голем клуб), иницијативава може да помине од практични. На Јунајтед на пример, би му било исклучително важно Тотенхем да се обврзе да не продава играчи на Сити.

Тешко дека би ги пуштиле во друг лондонски клуб, и со ваква иницијатива, станува 90% сигурно дека Кејн, Али, Ериксен и Диер ќе заминат или надвор од Британија или во Јунајтед. Верувам дека и сите други клубови што би прифатиле имаат некаква калкулација.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Настрана морални причини (нив ги нема ниту еден голем клуб), иницијативава може да помине од практични. На Јунајтед на пример, би му било исклучително важно Тотенхем да се обврзе да не продава играчи на Сити.

Тешко дека би ги пуштиле во друг лондонски клуб, и со ваква иницијатива, станува 90% сигурно дека Кејн, Али, Ериксен и Диер ќе заминат или надвор од Британија или во Јунајтед. Верувам дека и сите други клубови што би прифатиле имаат некаква калкулација.
Те сфаќам што сакаш да кажеш ама лицемерно е кога гледаме од кого е започната, не кој ја поддржува.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Те сфаќам што сакаш да кажеш ама лицемерно е кога гледаме од кого е започната, не кој ја поддржува.
Барселона, Реал, Јунајтед, Јувентус и Баерн се 5те клубови што најмногу ги силувале правилата за фер плеј и било каков морал во играта. И кога (и ако, зошто сеуште е шпекулација) ги гледаме заедно, тогаш таму има некоја пресметка и интерес, а не фер плеј.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.284
Поени од реакции
43.052
Барселона, Реал, Јунајтед, Јувентус и Баерн се 5те клубови што најмногу ги силувале правилата за фер плеј и било каков морал во играта. И кога (и ако, зошто сеуште е шпекулација) ги гледаме заедно, тогаш таму има некоја пресметка и интерес, а не фер плеј.
Треба да ги дисквалификуваат од ЛШ неколку години да им дојде памет, заедно со ПСЖ.

Kajgana Shop

На врв Bottom