Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Абе многу игра улога тоа што е во последна година од договорот, што ви е. Догодина можат без пари да го земат, зошто сега би нуделе повеќе од 50-60?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе многу игра улога тоа што е во последна година од договорот, што ви е. Догодина можат без пари да го земат, зошто сега би нуделе повеќе од 50-60?
Затоа што Пеп се изглупира сезонава Арапот може да му ја покаже вратата и да нема следна сезона.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Што ќе му се на Арсенал тие 50/60м ? Нели гледаш дека Барса неможе квалитетен играч за 100м да купе не па Арсенал ... Поизгледни шанси има Арсенал да се пласира во ЛШ со Санчез и тоа ќе си донесе дополнителен профит кој ја покрие дел од загубата. Бонус е што може играчот ќе се предомисли и ќе потпише нов договор, постои таква можност без разлика колку и да е неверојатна.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Во Санчез има 3 сезони фудбал од врвно ниво, константен во форма, не е склон на повреди.
Било кај да отиде Сити, Јунајтед или Челзи со овие состави моментално што ги имаат за 40% ќе ги засили и ќе бидат главни конкуренти за титула. Буквално за 60 мил ја купуваш титулата.
Подобар дил здравје, е сега ако е глуп Венгер да го пушти...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Затоа што Пеп се изглупира сезонава Арапот може да му ја покаже вратата и да нема следна сезона.
Не мислев на Сити него општо, секогаш било така, многу паѓа цената ако имаш само година од договор.

А и Сити не верувам повеќе од 60 да понудат, ако се ептен заинтересирани. Иако стварно не сфаќам што ќе им е и Санчез при сите офанзивци што ги имаат.

А Арсенал ќе треба да одлучи дали ќе продолжи да е селинг клуб и ќе сака да профитира наместо да ризикува да ги изгуби без пари, или пак да покаже дека сакаат да одат на трофеи.[DOUBLEPOST=1502824914][/DOUBLEPOST]
Што ќе му се на Арсенал тие 50/60м ? Нели гледаш дека Барса неможе квалитетен играч за 100м да купе не па Арсенал ... Поизгледни шанси има Арсенал да се пласира во ЛШ со Санчез и тоа ќе си донесе дополнителен профит кој ја покрие дел од загубата. Бонус е што може играчот ќе се предомисли и ќе потпише нов договор, постои таква можност без разлика колку и да е неверојатна.
Затоа што горе во управата има луѓе на кои им е побитен бизнисот од фудбалот и трофеите. А Венгер верувам дека сака да го задржи.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да можеше Алексис да игра десно крило, би кажал дека Јунајтед со негово купување ке си ја купепе титулата. Не се идиоти Сити.
Aлексис во Барса играше десно крило ако добро ме држи паметот. Тогаш Меси играше понасредина. Може и да се лажам, стар човек, заборавам.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Донев за Сане, Стерлин, Жезус Санчез е кока кола, уште пак ако му даде улога како што имаше Жезус против Брајтон со Агуеро има партали да прават.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Aлексис во Барса играше десно крило ако добро ме држи паметот. Тогаш Меси играше понасредина. Може и да се лажам, стар човек, заборавам.
Колку ме држи памет и во Удинезе од десно играше или до бројката беше ? И затоа јас во меморија го имам како десно крило , после отиде поцентрално .

Член од
14 април 2012
Мислења
32.877
Поени од реакции
67.462
Стварно не можам да се сетам. Факт е дека е одличен од лево крило.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Море нека истури Јунајтед 60-70 милиончиња за Санчез , тек тогаш ќе биде фешта од неговите шпринтови на долгите топки на Погба и пасовите на Мата :D .
Само со Мурџо повеќе од месец-два нема да се трпат !
Инаку он е деснак , да нема да му биде проблем и десно да игра .
Ова од типот , шта је баби мило ;) .

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691

Фабињо се договорил со ПСЖ за трансфер. Останува уште клубовите да се договорат за сумата. Изглеа 60 мил.евра ќе биде.
Немаше овај клаузула од 40м? Или важеше до некој датум?

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Coutinho does not want to miss the opportunity of playing for Barça. He no longer wants to play for LFC and is trying to force a move. [md]

He is willing to sit in the stands if LFC don't let him go. Coutinho not playing yesterday due to his 'injury' was his first warning. [md]

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.908
Поени од реакции
30.869
Coutinho does not want to miss the opportunity of playing for Barça. He no longer wants to play for LFC and is trying to force a move. [md]

He is willing to sit in the stands if LFC don't let him go. Coutinho not playing yesterday due to his 'injury' was his first warning. [md]
Liverpool does not want to miss the opportunity to rip of Barca. They no longer want to play games and are trying to speed things up.

They are willing to put Coutinho in the stands if he don't make Barca pay more. Coutinho not playing yesterday due to his 'injury' was their first sign.

Kajgana Shop

На врв Bottom