Затоа што Пеп се изглупира сезонава Арапот може да му ја покаже вратата и да нема следна сезона.Абе многу игра улога тоа што е во последна година од договорот, што ви е. Догодина можат без пари да го земат, зошто сега би нуделе повеќе од 50-60?
Што ќе му се на Арсенал тие 50/60м ? Нели гледаш дека Барса неможе квалитетен играч за 100м да купе не па Арсенал ... Поизгледни шанси има Арсенал да се пласира во ЛШ со Санчез и тоа ќе си донесе дополнителен профит кој ја покрие дел од загубата. Бонус е што може играчот ќе се предомисли и ќе потпише нов договор, постои таква можност без разлика колку и да е неверојатна.Абе многу игра улога тоа што е во последна година од договорот, што ви е. Догодина можат без пари да го земат, зошто сега би нуделе повеќе од 50-60?
Не мислев на Сити него општо, секогаш било така, многу паѓа цената ако имаш само година од договор.Затоа што Пеп се изглупира сезонава Арапот може да му ја покаже вратата и да нема следна сезона.
Затоа што горе во управата има луѓе на кои им е побитен бизнисот од фудбалот и трофеите. А Венгер верувам дека сака да го задржи.Што ќе му се на Арсенал тие 50/60м ? Нели гледаш дека Барса неможе квалитетен играч за 100м да купе не па Арсенал ... Поизгледни шанси има Арсенал да се пласира во ЛШ со Санчез и тоа ќе си донесе дополнителен профит кој ја покрие дел од загубата. Бонус е што може играчот ќе се предомисли и ќе потпише нов договор, постои таква можност без разлика колку и да е неверојатна.
Aлексис во Барса играше десно крило ако добро ме држи паметот. Тогаш Меси играше понасредина. Може и да се лажам, стар човек, заборавам.Да можеше Алексис да игра десно крило, би кажал дека Јунајтед со негово купување ке си ја купепе титулата. Не се идиоти Сити.
Колку ме држи памет и во Удинезе од десно играше или до бројката беше ? И затоа јас во меморија го имам како десно крило , после отиде поцентрално .Aлексис во Барса играше десно крило ако добро ме држи паметот. Тогаш Меси играше понасредина. Може и да се лажам, стар човек, заборавам.
Немаше овај клаузула од 40м? Или важеше до некој датум?
Фабињо се договорил со ПСЖ за трансфер. Останува уште клубовите да се договорат за сумата. Изглеа 60 мил.евра ќе биде.
Liverpool does not want to miss the opportunity to rip of Barca. They no longer want to play games and are trying to speed things up.Coutinho does not want to miss the opportunity of playing for Barça. He no longer wants to play for LFC and is trying to force a move. [md]
He is willing to sit in the stands if LFC don't let him go. Coutinho not playing yesterday due to his 'injury' was his first warning. [md]