Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.582
Поени од реакции
11.596
Не, јас викам дека сте најдобри фотошопери.
Штом се шпекулира за некој играч во Јунајтед, одма го облекувате во ваш дрес и доста добро го работите тоа.
кој фејл брат, сакав на џонтра да му реплицирам хахахах јбг

Sent from my iPhone using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па што има Лукаку тоа што го нема Бентеке? За Бентеке се сеќавам Пеја ми се расправаше дека бил добар играч, ваков, таков, онаков па на крајот испадна како што напишав дека е просек и го снема Пеја со неговите експертизи, после јас сум се контрал. Ајде сега ставетеја статистиката дека имал најмногу голови после Цане во последните 5 години можеби тоа ќе го направи подобар играч.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.169
Поени од реакции
27.812
Белерин може да им држи курс по Англиски на Хари Кејн,Бејл и остала боранија :D

Бекам 10 години играше во Шпанија,Италија,Франција 2 збора незнае да бекне :D
Ибра затоа гајле си нема. У Италија судиите на италијански ги тераше у пм, у Франција на француски. Мислам дека и холандски знае покрај босански,англиски и шведски.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.196
Поени од реакции
25.374
Мхм, и 20 места разлика на табела.
Каква врска има тоа? Ти праша која е разлика помеѓу играчите, ја ти кажав 20 голови. Може има разлика во клубовите, ако тоа ти беше муабетот, ама не толку голема за головите на Лукаку да се препишат на јачината на тимовите. Бентеке играше за Ливерпул, што е подобар клуб од Евертон па пак се посра.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Навистина, играч од шпицот во нападот, какви квалитети поседува освен тоа што е добар со лева, има добар шут, игра добро со глава и има добра статистика?

Додека не почне Лукаку да прави на секој меч слаломи ала Меси, постигнува по макар пет маказици и 4-5 гола во последно коло со веќе испадната екипа, н-е г-о п-р-и-з-н-а-в-а-м.

Последно уредено:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
Ова е 1000 пати подобар потег на Јунајтед со Лукаку,за разлика од Мората.
Сајмнон Стоун ББЦ претпоставувам ја изнесе веста? @Ilumious Па и не е толку лошо ако е од него. :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
"Romelu was always very clear with us in his mentality and his approach was not highly motivated to come to a competitive situation at Chelsea. He wanted to be clearly the first-choice striker"

Will he? :cautious:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова е 1000 пати подобар потег на Јунајтед со Лукаку,за разлика од Мората.
Сајмнон Стоун ББЦ претпоставувам ја изнесе веста? @Ilumious Па и не е толку лошо ако е од него. :D
Од него и од Дакер излезе сабајлево. Пишав во фан клуб, да е до мене и Мората би го собрала ама затоа не сум јас CEO :icon_lol:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.563
Поени од реакции
59.285
Во нормален свет додека не потпише се од документи, не објавуваат дека е нивни играчот.

Во Италија прво објавуваат цитат од близок роднина дека играчот прифатил да се пресели, па објавуваат дека е постигнат договор со тимот, па слики во авион дека играчот е на пат, па слики на аеродром дека пристигнал, па слики од лекарски тестови, па слики со дрес и топка на терен, па дури тогаш средуваат документација и објавуваат дека трансферот е комплетиран :D

Kajgana Shop

На врв Bottom