Фудбалски/трансфер дискусии

C

Castiel

Гостин
Тоа се тие ѕверови што доаѓаат од најјаката лига. Ќе дадат 35-40 голови во Шпанија, ќе направат трансфер во ПЛ и ќе се испосерат за сите пари. Солдадо, Лоренте, Нолито волшебникот, Негредо, Аспас итн. и еден мал куп други.

За лига во која играат просечни тимови, секој трансфер период Реал и Барса за пазарење се фокусираат на островот. Како не им текнува да пазарат во убер јакиот Дортмунд....
Кое фокусирање ти е по 2 трансфери имаат двата клуба од острофот во последни 4 сезони. Какво ти е тоа фокусирање објасни?

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
20 страни се испишаа за Тотенхем и Дормунд, волку ни финалето во ЛШ немаше годинава.

BTW видете го Паулињо на сликана, колку само не му се живее. Ако стварно се залетаат Барса по него тоа ќе биде трансфер на деценијата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Реал
Јунајтед
Барса
Баерн
Јуве
Челзи
Атлетико
Сити
Дортмунд
Ливерпул

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Интер
Интер
Интер
Арсенал
Интер
Интер
Интер
Интер
Интер
Интер
Само мене ми изгледаат веќе излитени форите со четвртово место на Арсенал или? Мислам океј, беше смешно доста време, ама у задње време почнува на секој збор, статус, слика, твит, да се замара за тоа ебено четврто место, некако форсирање до коска ми е тоа. :toe:
:toe:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Имаше денес шпекулации дека Марез не добил понуди од ЛШ клубови, па можно е да оди во Арсенал :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Дајде ајде за трансгери нешто муабети, стварно е глупо ова што го влечкате три дена.

Кој јак играч ќе направи изненаден трансфер?
Санчез ако не потпише нов дпговор, на лрај на август сигурно ќе има неколку клубоби кои јако ќе притискаат.

Лукаку во Челзи или Мората во Јунајтед. Кој ќе биде подобар?

Kajgana Shop

На врв Bottom