Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.747
- Поени од реакции
- 22.949
Што е смешно во тоа што има проблеми со срцето?Чуек попрво ќе се пензионира него ли да игра за оваја Барса
Смее на лето да се предомисли и да заигра за друг тим?![]()
еххх сеа па нема потреба да го прашуваш самопрогласениот најнесмешен ди мастер трол Марли.Што е смешно во тоа што има проблеми со срцето?
Јас сум 99% сигурен дека си оди. Нема Челзи да попушти за платата, нема ни он. Дури и да пробаат пак да преговараат сега, сигурно неговиот тим ќе сака да почекаат јануари-февруари да видат што понуди ќе имаат. Единствено ако не добие добри понуди од Реал и Баерн би можеле да се најдат на пола пат со Челзи. Од сегашна перспектива.
Не знам колку нуди Челзи, колку Баерн, ниту па колку он бара.Јас сум 99% сигурен дека си оди. Нема Челзи да попушти за платата, нема ни он. Дури и да пробаат пак да преговараат сега, сигурно неговиот тим ќе сака да почекаат јануари-февруари да видат што понуди ќе имаат. Единствено ако не добие добри понуди од Реал и Баерн би можеле да се најдат на пола пат со Челзи. Од сегашна перспектива.
Немате искуство со Алесио Секо човекот кој го преферираше Полсен пред Чаби АлонсоОвој има тргнато од почеток, нема прескокнато ниедно одделение! Може не е е нешто вау менаџер, ама ова значи дека МУ дефинитивно се спрема да воведе позиција ДОФшто како за почеток и не е лошо!