Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Чуек попрво ќе се пензионира него ли да игра за оваја Барса :pos:
Смее на лето да се предомисли и да заигра за друг тим? :icon_lol:
Што е смешно во тоа што има проблеми со срцето?

O

ob1

Гостин
Каква е ситуацијата со Рудигер?
Зашто искачаат вести дека се подалеку бил од продолжување на договорот, а Реал сака да тргне во офанзива за него уште во јануари, зашто и Баерн е во конкуренција за него.
@Донев @RATM

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Зашто искачаат вести дека се подалеку бил од продолжување на договорот, а Реал сака да тргне во офанзива за него уште во јануари, зашто и Баерн е во конкуренција за него.
@Донев @RATM

Последните изјави на Рудигер и Тухел од пред некој ден, малку влеваат надеж дека сепак ќе продолжи со Челзи.

Од управа стандардно ја тупат и се ценкаат, а тој рече дека не размислува на таа тема и среќен е во Лондон.

20211122_184536.jpg

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
@Донев @RATM
Јас сум 99% сигурен дека си оди. Нема Челзи да попушти за платата, нема ни он. Дури и да пробаат пак да преговараат сега, сигурно неговиот тим ќе сака да почекаат јануари-февруари да видат што понуди ќе имаат. Единствено ако не добие добри понуди од Реал и Баерн би можеле да се најдат на пола пат со Челзи. Од сегашна перспектива.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
O

ob1

Гостин
Јас сум 99% сигурен дека си оди. Нема Челзи да попушти за платата, нема ни он. Дури и да пробаат пак да преговараат сега, сигурно неговиот тим ќе сака да почекаат јануари-февруари да видат што понуди ќе имаат. Единствено ако не добие добри понуди од Реал и Баерн би можеле да се најдат на пола пат со Челзи. Од сегашна перспектива.
Не знам колку нуди Челзи, колку Баерн, ниту па колку он бара.
Само знам дека Реал е спремен да му понуди колку на Алаба, односно 10-12 милиони евра годишно.
Зашто очајно им треба централен дефанзивец.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Запознат е некој повеќе со Рагник како тренер? Често се збори позитивно за него, со доста пофалби ама повеќе како директор. Како што гледам последниве десетина години само на два пати бил тренер во Лајпциг по една сезона, се друго му е како директор. А цело време се поврзуваше и како тренер со јаки клубови. Баш и за Челзи лани се збореше пред да се договорат со Тухел.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.984
Поени од реакции
67.790
Поима немам кој е ликот, каква игра форсира. Ке биде свашта.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Нека каже некој кој прати Бундес подолго време. Како менаџер најмногу се задржал во Хофенхајм покрај Лајпциг и Шалке.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.792
Поени од реакции
8.583
Овој има тргнато од почеток, нема прескокнато ниедно одделение! Може не е е нешто вау менаџер, ама ова значи дека МУ дефинитивно се спрема да воведе позиција ДОФ:shook: што како за почеток и не е лошо!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.824
Поени од реакции
17.770
Овој има тргнато од почеток, нема прескокнато ниедно одделение! Може не е е нешто вау менаџер, ама ова значи дека МУ дефинитивно се спрема да воведе позиција ДОФ:shook: што како за почеток и не е лошо!
Немате искуство со Алесио Секо човекот кој го преферираше Полсен пред Чаби Алонсо :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom