- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 3.965
- Поени од реакции
- 8.181
За Бен Вајт го штавија Арсенал 50м. Ова ако е реално ќе биди најголем грабеж во последниве години.Малце или многу?
За Бен Вајт го штавија Арсенал 50м. Ова ако е реално ќе биди најголем грабеж во последниве години.Малце или многу?
Околу 50 милиони евра (исплата на неколку пати во наредните години) ќе кошта Варан,. И Вајт, и Ромеро (гледам му бараат 55 милиони на Тотенхем) ќе коштаат повеќе од Варан.За Бен Вајт го штавија Арсенал 50м. Ова ако е реално ќе биди најголем грабеж во последниве години.
ПЛ е ќар што Ламела или кумплуг беше, ќе се тргне од островот! Му се плукнам у тоа гнасата.Go ispotivte veke za Donaruma, si otide i toa e toa, solidna zamena e novoto golmance od Lil, Hakimi si otide od inter isto ne e nezamenliv ete ke go zemat Belerin najverojatno na kraj kraeva Zapakosta i toa e toa.. Inace sho mislite za trampata megju Totenhem i Sevilja? Bryan Gil za Lamela i 25m.. ja go gledav ovoj maliov u Eibar odlicen tehnicar.( znam deka nikoj ne gi gleda Eibar ama koga gi imas na tiket toa e).. a i na football manager mnogu dobro se razviva Bryan Gil pa taka da bi rekol deka bi trebalo da bide dostojna zamena za Son od klupa a i u idnina prva postava.. zavisi kako ke se snajde sepak drugo e da igras vo Spanija a drugo vo Premier liga..
Абе сеа, ем е Бен, па Вајт и англичанец.За Бен Вајт го штавија Арсенал 50м. Ова ако е реално ќе биди најголем грабеж во последниве години.
иста ситуација е со ќумбето погба се со цел да си иде фри свињчето да лапне поишеОдолговлекуваа цело време Стек, затоа и ваљда до последен момент не даваа одговор на понудите од Малдини, веројатно Мино си ги сакаше провизиите и што и да си договарал, Џиџо веројатно беше океј со сето тоа и никогаш не бидна ништо официјално.
Доколку можело нема тим што не би сакал или искористил да искешира.
Да ама платата на Варан во споредба со таа на Вајт и Ромеро ќе биде голема.Околу 50 милиони евра (исплата на неколку пати во наредните години) ќе кошта Варан,. И Вајт, и Ромеро (гледам му бараат 55 милиони на Тотенхем) ќе коштаат повеќе од Варан.
Па и треба, сетики има историја човекот, шампион е! Од него мање више се знае што да се очекува, другиве двајца се од типот може и ќе се погодат.Да ама платата на Варан во споредба со таа на Вајт и Ромеро ќе биде голема.
Таман си е. Така е. Само се надоврзав бидејќи ги споредуваат сумите, но во платите секако има разлика помеѓу тие играчи.Па и треба, сетики има историја човекот, шампион е! Од него мање више се знае што да се очекува, другиве двајца се од типот може и ќе се погодат.
До скоро разликата фунта/евра се објаснуваше на секое, па за оваСамите сте си свесни дека си има т.н англиски данок за играчи од Англија, особено репрезентативци. Ни Мегваер чини 80 милиони фунти, ни Грилиш 100-ка, ни Вајт 50, ни Рајс 80 или колку и да му бараа.
Знам дека добар дел тука се свесни дека кога Јунајтед купува, цената намерно ја пишуваат во евра, а кога продава во фунти. Зборам за години наназад. Така им одговара.До скоро разликата фунта/евра се објаснуваше на секое, па за ова
Само за трансфери на Челзи е обратно.Знам дека добар дел тука се свесни дека кога Јунајтед купува, цената намерно ја пишуваат во евра, а кога продава во фунти. Зборам за години наназад. Така им одговара.