Фудбалски/трансфер дискусии

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
Па кажете дека било забрането за Донарума да пишуваме бе другари.
Еве ја,на пример,незнаев :toe:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.868
Поени од реакции
67.420
Освен Дејвид Орстеин, сите други викаат 50 милиони евра.
Новинар близок до клубот,објавува само проверени информации. 42м фунти = 50 милиони евра. Претпоставувам дека сите останати ја објавуваат сумата со сите адд онс вклучени.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.822
Поени од реакции
115.879
А па јакиот голман Дида, у пичку матер што да ти расправам.

Иначе добар дил за Јунајтед, добар играч е Варан и ќе направи телето Мегваер да изгледа подобро на терен, па и обратно зашо двајцата се добри играчи. Останува да се види дали Оле конечно ќе премине скалило погоре како тренер или ќе продужи да игра пацерски и нетипично за голем клуб како што е Јунајтед, а тоа е на чекање контри, дупли бекови, кур се тресе.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.436
Дида не бил јак голман, зашто имал јака одбрана :icon_lol:

Значи и Касиљас и Буфон исто делувале јаки ради добрите одбрани што ги имале нивните екипе

Него, некој што прати селски лиге, да ми каже што играч е овја Бранд од Дортмунд

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Go ispotivte veke za Donaruma, si otide i toa e toa, solidna zamena e novoto golmance od Lil, Hakimi si otide od inter isto ne e nezamenliv ete ke go zemat Belerin najverojatno na kraj kraeva Zapakosta i toa e toa.. Inace sho mislite za trampata megju Totenhem i Sevilja? Bryan Gil za Lamela i 25m.. ja go gledav ovoj maliov u Eibar odlicen tehnicar.( znam deka nikoj ne gi gleda Eibar ama koga gi imas na tiket toa e).. a i na football manager mnogu dobro se razviva Bryan Gil pa taka da bi rekol deka bi trebalo da bide dostojna zamena za Son od klupa a i u idnina prva postava.. zavisi kako ke se snajde sepak drugo e da igras vo Spanija a drugo vo Premier liga..

Kajgana Shop

На врв Bottom