Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Смолинг ако остане ќе ви дојде ко благослов на одбранава што ја имате

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Српак нема да бидете појачани во одбрана, потпишал Смолинг на 3 години

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.221
Кога пишав некомпетентност мислев на управата на Манчестер се разбира. Веројатно најлошата управа за правење трансфери на светот, тотален аматеризам. Потполно се согласувам, требаше да го пуштат Смолинг без да го гњават. Ама од друга страна се веројатно исфрустрирани со сите оние преплатени трансфери кои ги имаат направено.
Се истураат на погрешните играчи. Еве, и Ромеро го сецкаат за во Евертон, а човекот погрешен збор не кажа за клубот, до дропнаа баш за финале, иако ги бранеше сите утакмици претходно, па и трет голман го направија. Aма што да очекуваш од управа која на Рио му кажале у соблекувална дека нема да му продолжат договор, со 2 реда муабет, на Евра му продолжиле договор наспроти неговата волја.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Се истураат на погрешните играчи. Еве, и Ромеро го сецкаат за во Евертон, а човекот погрешен збор не кажа за клубот, до дропнаа баш за финале, иако ги бранеше сите утакмици претходно, па и трет голман го направија. Aма што да очекуваш од управа која на Рио му кажале у соблекувална дека нема да му продолжат договор, со 2 реда муабет, на Евра му продолжиле договор наспроти неговата волја.

Ова со Ромеро е брука, да ти е срам да кажеш дека навиваш за Манчестер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.221
Ова со Ромеро е брука, да ти е срам да кажеш дека навиваш за Манчестер.
Не знам дали си саркастичен, ама мене ми е криво што она човечкото, исправното, не постои веќе во клубот.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не знам дали си саркастичен, ама мене ми е криво што она човечкото, исправното, не постои веќе во клубот.
Не знам зошто мислиш дека бев саркастичен, навистина е брука ова со Ромеро. Човекот немаше еден лош настап за Јунајтед, максимално професионално си го одработи своето.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.352
И колку плата зема Ромеро во Манчестер (ако не е тајна)? Која е поентата да имаат 3 голмани што сите можат комотно да се стартери во ПЛ тим?
Сигурно има дете што за џепарлак ќе седи како трет голман.

До лани велев дека Јунајтед го имаат најдобриот резервен голман во лигава. Сега истиот стана трет голман :|
Многу ми е криво и мене ако остане во Манчестер.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
И колку плата зема Ромеро во Манчестер (ако не е тајна)? Која е поентата да имаат 3 голмани што сите можат комотно да се стартери во ПЛ тим?

До лани велев дека Јунајтед го имаат најдобриот резервен голман во лигава. Сега истиот стана трет голман :|
Веројатно ќе го пуштат, преодниот рок во Англија не завршува вечерва.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759

Romero zema 70k nedelno. Li Grant e momentalno 4 golman na svoi 38 godini.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.221

На околу 60к неделно е. Се надевам дека ке го пуштат, кога веќе му се случи тоа што му се случи.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.221
Со Смолинг не е сеуште готово, треба одобрение од Лигата и од ФИГЦ.. се шпекулира дека е закаснето со прќање на документите или фалело еден документ :)
Бреј.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Јунајтед вака онака, се извлече. Фрлија половина милијарда фунти, ќе фрлат сега уште 100 милиони за Санчо, и екипата е тука.
Не бе, јас плановите си ги правам како да го имаме Санчо во тимот, со две супер крила како Рашфорд и Санчо.
Па да бе, комплетна екипа имаат сега, одлична игра, изгазија вчера 6-1 дечките.
Значи Санчо, Грилиш и централен одбранбен и конечно титула? :D
Да, веќе е пишана.
Јас сум 100% сигурен дека Санчо ова лето ќе заврши во Манчестер. Ќе се натегаат сега еден месец за 10-20 милиони и на крајот ќе се најдат некако.
За жал, ништо од Грилиш во Манчестер оваа сезона. Ниту еден клуб не може да си дозволи луксуз да има два фудбалери кои се скапи а играат на потполно иста позиција. Ова значи дека Санчо сигурно доаѓа.
Сигурно, да.
Не се сомневам дека и Санчо ќе го донесе, и не ми менува ништо дали ќе го земат денес или ќе се влечкаат два месеци. 100+ милиони се во прашање, нормално дека ќе се преговара и ценка со ФК Излог.
Па и наредна година да е, а и за 5-6, што има везе.
На десно крило следната сезона во Манчестер ќе игра Санчо. Не Даглас Коста, не Коман, не Дембеле, Санчо.
Само Санчо!
Па нормално дека Санчо ќе игра десно крило во Јунајтед, and you can quote me on that.
Еве, цитираме.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.550
Поени од реакции
8.128
Јунајтед црвен крст е, па сеа ќе им удоволува на кој стигне.Има цена од смешни 8м фунти Ромеро, нека си ја платат Евертон.
Нека не се циганчат сите, од прв до последен што е инволвиран.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па да бе, комплетна екипа имаат сега, одлична игра, изгазија вчера 6-1 дечките.

Да, веќе е пишана.

Сигурно, да.

Па и наредна година да е, а и за 5-6, што има везе.

Само Санчо!

Еве, цитираме.
Згрешв, не дојде, слободно цитирајте ме. Бев убеден дека ќе дојде, не гледам што е трагично или смешно во сето тоа. Еве јас сум уверен дека на почетокот на преодниот рок и ти мислеше дека Санчо сигурно ќе заврши во Јунајтед.

Kajgana Shop

На врв Bottom