Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128

aMa pAk NA KrAj iStAtA SuMa JA PlaTiJA

За една недела ценкање, 8милиони спуштена цена, ама нели платиле тоа што барале(кхм демек се 25м евра платени кхм).Со тие 10м си го купија детиштено од Пенарол.
@Донев

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Со Смолинг не е сеуште готово, треба одобрение од Лигата и од ФИГЦ.. се шпекулира дека е закаснето со прќање на документите или фалело еден документ :)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Со Смолинг не е сеуште готово, треба одобрение од Лигата и од ФИГЦ.. се шпекулира дека е закаснето со прќање на документите или фалело еден документ :)
Ако навистина не успеале да ја средат документацијата, тоа ќе биде врв на некомпентност.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.351
Уплатница им фалела

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Не може клубот да побара два часа плус или како и да беше правилото?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Абе греота му скративте 3 ЛШ на чоекот.
И го наполнавме со пари, мислам дека е најдобро платен голман на светот.

Вистина за греота. Јас сум за греота што морам да се нервирам дали Кенин тепала денес, и дали на turn или на river не му дал скала на душманот.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.570
Поени од реакции
5.616
Да не сте го стаиле и него во у23? :D

извини, морав

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Ако навистина не успеале да ја средат документацијата, тоа ќе биде врв на некомпентност.
Не ми отварај уста, вашите испаднаа гомна у целата ситуација, ја покачија бараната сума, а на крај кога и таа Рома им ја дадоа, одолговлекуваа, можеби мислеле Рома нема да плати, па имале во предвид да го остават, бидејќи можеби ќе им се најде, плус Смолинг и агентот од вчера вршеа притисок кон вашата управа, а од друга страна се согласиа на намалување на платата на 3мил евра само да се реализира трансферот.

Ај тргни ја Рома на страна, без разлика кој клуб го купува, али земи го самиот Смолинг, после толку глупи продажби и купувања во минатите години што ги имавте, сега ли најдоа да играат хард бал, баш на Смолинг, кој ваков таков помина 7-8 години кај нив, барем малку да имаа респект спрема играчот. Што е до мене, јас сум задоволен да го видам Смолинг у Рома, нема веза што е платен 15мил + 5мил бонуси, само нека одигра уште две сезони како ланската :)

Едно нешто олеснително е што тиа 15мил ќе се плаќаат на 4ри рати :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Не ми е јасно како само Арсенал беше заинтересиран за Парти, дечкото искина во ЛШ, плус клаузулата не му е висока.
Сам сакал да игра во Арсенал и Артета одиграл голема улога, инаку не верувам дека никој друг немаше да ја активира клаузулата.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не ми отварај уста, вашите испаднаа гомна у целата ситуација, ја покачија бараната сума, а на крај кога и таа Рома им ја дадоа, одолговлекуваа, можеби мислеле Рома нема да плати, па имале во предвид да го остават, бидејќи можеби ќе им се најде, плус Смолинг и агентот од вчера вршеа притисок кон вашата управа, а од друга страна се согласиа на намалување на платата на 3мил евра само да се реализира трансферот.

Ај тргни ја Рома на страна, без разлика кој клуб го купува, али земи го самиот Смолинг, после толку глупи продажби и купувања во минатите години што ги имавте, сега ли најдоа да играат хард бал, баш на Смолинг, кој ваков таков помина 7-8 години кај нив, барем малку да имаа респект спрема играчот. Што е до мене, јас сум задоволен да го видам Смолинг у Рома, нема веза што е платен 15мил + 5мил бонуси, само нека одигра уште две сезони како ланската :)

Едно нешто олеснително е што тиа 15мил ќе се плаќаат на 4ри рати :)
Кога пишав некомпетентност мислев на управата на Манчестер се разбира. Веројатно најлошата управа за правење трансфери на светот, тотален аматеризам. Потполно се согласувам, требаше да го пуштат Смолинг без да го гњават. Ама од друга страна се веројатно исфрустрирани со сите оние преплатени трансфери кои ги имаат направено.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

За една недела ценкање, 8милиони спуштена цена, ама нели платиле тоа што барале(кхм демек се 25м евра платени кхм).Со тие 10м си го купија детиштено од Пенарол.
@Донев
Буквално 10 минути по муабетот беше постирана ценава вчера. Повлеков се, сепак е ова огромна победа на Манчестер Јунајтед на трансфер пазарот. Честитки.

Kajgana Shop

На врв Bottom