Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Жити мене значи полесно е Бергвијн да напишеш него Брегвајт :D
Бог-отац.. :pos:

Јас прво тргнав да му пишам дека никогаш Тотенхем нема подобар состав од Јунајтед и Челзи, ама после го видов она ,,по демоните" и ќе се задавев.
Со Брегвајт финишираше.

Патем, има интерес од Баерн за Одои. Јас не се потресувам, искрено сеедно ми е. Само се надевам дека имаат капарисано замена по крило, бидејќи таму би биле ептен опустошени.

Мет Лоу, а и истиов момак од ,,Гардијан" вечер пишува дека Парти можеби ќе биде земен предвид како пореална опција од Рајс за Челзи.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Бог-отац.. :pos:

Јас прво тргнав да му пишам дека никогаш Тотенхем нема подобар состав од Јунајтед и Челзи, ама после го видов она ,,по демоните" и ќе се задавев.
Со Брегвајт финишираше.
Олабај со сарказмот сине...не сум јас како твојте соговорници од Премиер лига темата...можиш нормален муабет да си напрајме....тоа е само мое мислење..ги отворам едноставно составите на трите екипи и на Тотенхем ми делуваат подобри играчите на прва кога ќе ги прочитам...и плус поширока клупа ..е сега тоа не значи дека се подобар тим од Челзи и Јунајтед.

Немој одма да се фаќаш за сламката..и како сум го изговорил ебаното Dutch презиме или дека сум рекол по демоните...не биди улаф :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374
Се согласувам со Џони дека Тотенхем имаат појак состав од Ман.Јун и Челзи. Тоа дали ќе успеат да завршат пред нив е друг муабет.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Олабај со сарказмот сине...не сум јас како твојте соговорници од Премиер лига темата...можиш нормален муабет да си напрајме....тоа е само мое мислење..ги отворам едноставно составите на трите екипи и на Тотенхем ми делуваат подобри играчите на прва кога ќе ги прочитам...и плус поширока клупа ..е сега тоа не значи дека се подобар тим од Челзи и Јунајтед.

Немој одма да се фаќаш за сламката..и како сум го изговорил ебаното Dutch презиме или дека сум рекол по демоните...не биди улаф :D
Абе каков сарказам, се смеев вистински. Како успеа сарказам да пронајдеш во постот?

Еве, дури и така да ги споредуваме на хартија, не гледам како Бејл голферот што нема играно фудбал крстен три години и некое Португалче од Бенфика ја прават разликата во квалитет во однос на ростерите на Челзи и Манчестер?

Ова за клупа не знам за Јунајтед, ама Челзи ако сезонава нема длабочина, не знам кога имал. Да зборувавме за лани, да. И подобар прв состав имаа Тотенхем од Челзи и клупа. За сезонава, тешко баш. Нека се доигра регуларно, па ќе се цитираме повторно.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Абе каков сарказам, се смеев вистински. Како успеа сарказам да пронајдеш во постот?

Еве, дури и така да ги споредуваме на хартија, не гледам како Бејл голферот што нема играно фудбал крстен три години и некое Португалче од Бенфика ја прават разликата во квалитет во однос на ростерите на Челзи и Манчестер?

Ова за клупа не знам за Јунајтед, ама Челзи ако сезонава нема длабочина, не знам кога имал. Да зборувавме за лани, да. И подобар прв состав имаа Тотенхем од Челзи и клупа. За сезонава, тешко баш. Нека се доигра регуларно, па ќе се цитираме повторно.
Голферот го заборајв тотално :pos: ..не ни го сметам за играч реално

Онака првиот тим Сон-Кејн-Лукас после резерви Ламела-Виничиус-Бергвајн...средината малце чудна со Сисоко,Ло Селсо,Винкс,Хојберг,Сесељон,Ндомбеле,Фернандес...бекојте Дохерти-Ауер на десната страна и Дејвис-Регуљон на левата....

Па толку играчи Сити нема реално....топ напад,солиден среден ред, и топ бекој...одбраната малце полабилна му е ама пак не се лоши Алдевирд,Санчез и Танганга.

Е сега тоа што играат многу лошо е сосема друга работа

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
За Челзи нема да коментирам зошто е сосема нов тим и не знам како ќе се прилагодат. Ама од Јунајтед може да се каже дека имаат подобар тим и дефинитивно поширока клупа.

Нападот на Тотенхем е ферари за Јунајтед. Кејн, Сон и Лукас се едни од подобрите напади моментално.

Средината е единствено подобра на Јунајтед, ама па Јунајтед нема широка клупа на тоа поле, додека Тотенхем има широк обем на играчи од среден ред.

Одбраната е тука негде на двата тима, Со тоа што Тотенхем има нови бекови за кој рано е да се збори.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Па во период на пандемија кој трансфер да го коментираме вака како најактуелен? Смени ти еве најди прва рака инфо Мбапе во Реал и ќе го коментираме тоа.
Тежок таск му даваш, може да најде инфо за некој од 3 лига Бразил што го бара Реал, за Мбапе тешко.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.715
Таман се исправи за Бергвајн и влезе со Ауер... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Многу си ментален жими се, никад нема да заборавам кога го погоди Баумгартлингер ама затоа Жоао Марио го викаш Жо Марио. :pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Можда добри играчи доведоа на сите места, ама затоа на клучното место не доведе мисирот!
Можеби Рудигер?

Доста широк состав има Тотенхем сега, се зависи од Мурињо за тоа кај ќе бидат на крај на сезона. Солидно се покриени секаде. Неделава со Њукасл знаеме како не успеаа да тепаат, со Челзи поминаа на пенали, во ЕЛ тепаа доминантно. Ако успеат да извадат резултат и против Јунајтед со четири натпревари во седум дена, секоја чест.

Последно уредено:
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.216
Се согласувам со Џони дека Тотенхем имаат појак состав од Ман.Јун и Челзи. Тоа дали ќе успеат да завршат пред нив е друг муабет.
Ама го имаат и Мурџо, кој на 1:0 одма иде со сите у одбрана!

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.906
Поени од реакции
17.812
Можеби Рудигер?

Доста широк состав има Тотенхем сега, се зависи од Мурињо за тоа кај ќе бидат на крај на сезона. Солидно се покриени секаде. Неделава со Њукасл знаеме како не успеаа да тепаат, со Челзи поминаа на пенали, во ЕЛ тепаа доминантно. Ако успеат да извадат резултат и против Јунајтед со четири натпревари во седум дена, секоја чест.
Нека, задржете си го Ридигер. Инаку се сложувам дека бековите ги покри одлично, ама фали стопер, што по заминување на Вертонген, што од неквалитетен избор.
Автоматски споено мислење:

Голферот го заборајв тотално :pos: ..не ни го сметам за играч реално

Онака првиот тим Сон-Кејн-Лукас после резерви Ламела-Виничиус-Бергвајн...средината малце чудна со Сисоко,Ло Селсо,Винкс,Хојберг,Сесељон,Ндомбеле,Фернандес...бекојте Дохерти-Ауер на десната страна и Дејвис-Регуљон на левата....

Па толку играчи Сити нема реално....топ напад,солиден среден ред, и топ бекој...одбраната малце полабилна му е ама пак не се лоши Алдевирд,Санчез и Танганга.

Е сега тоа што играат многу лошо е сосема друга работа
Ау сине, па Сесењон или Сесељон како го викаш, никад у живот нема играно средина. :confused:

Последно уредено:
Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Абе ајде што е ова?
Норвич кој испадна минатата сезона на 15 кола пред крај, продаваат играчи по 20-30 милиони па дури и не попуштаат.
Првин Џамал Луис за 15-20, па после Ааронс им го бараа за исто толку чинам, одбија...сега овој Годфреј.
А тој што беше најзабележителен (Кантвел) речиси никој не е заинтересиран за него.
Али не ме чуди веќе трансфер маркетов кога Кристал Палас бараше 80 милиони за Заха пред две сезони.
Norvic ne popustat vo cenite bidejki lanskata godina koga vlegoa vo pl dobija mnogu pari, a ne potrosija nisto na transferi. Zatoa nivniot trener izjavi deka se vo silna finansiska situacija i nemaat potreba nikoj da prodavaat za da se oslobodat od nivnite visoki plati vo odnos na platite vo championship.
Taka da ovie nekolku igraci sto gi prodadoa im izvadija dobra suma.

Kajgana Shop

На врв Bottom