Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Реално, ама мислам дека ги потценуваш Челзи, ќе бидат шампиони.
Да не се лжемо едина работа зашто ме цитираш е што Арсенал га стављам пред Јунајтед. А искрено, кој кур е Јунајтед. :pos:

Да не се лжемо едина работа зашто ме цитираш е што Арсенал га стављам пред Јунајтед. А искрено, кој кур е Јунајтед. :pos:

Искрено, кој кур е Челзи? Ти понудив еднаш да се кладиме по пари кој ќе биде погоре, избега како знаеш што.

Да се парафразирам, небитан си како лански снег и не ме замарај.

Колку оригинална реплика, посебно споредбата ко лански снег. Да ми речеше небитен си ко Лофтус Чик многу појако ќе беше.

Последно уредено:
Не сака да чека.
Ќе го дадат со бај бек опција (така се збори).

Ама ќе го дадат на тим кај што ќе се бори за минутажа. Наместо на тим каде што ќе има сигурна :(

Од тоа што го гледав лани ми остави добар впечаток играчот. Немаше да ме изненади ако му ја земеше позицијата на Ориги.
Позајмица или максимум продажба со бај бек. Ако се ослободат скроз од него мислам дека ќе биде голема грешка за Ливерпул.

Ама ќе го дадат на тим кај што ќе се бори за минутажа. Наместо на тим каде што ќе има сигурна :(

Од тоа што го гледав лани ми остави добар впечаток играчот. Немаше да ме изненади ако му ја земеше позицијата на Ориги.
Позајмица или максимум продажба со бај бек. Ако се ослободат скроз од него мислам дека ќе биде голема грешка за Ливерпул.

Нема да го дадат на позајмица, продажба ќе виде ваљда и се глеа кој ќе прифати бај бек. Иначе, ваљда Шефилд се најзагреани и мислам дека ќе игра таму, ќе добие минути.

Ништо, во последен момент ви го собравме од пред нос :lolzz:

Ајмооо Сити пак една милијарда на дефанзивци и пак ќе испаднат 1/8 финале ЛШ :)

Се откажаа од Кулибали, па затоа го купуваат дефанзивецов од Севиља?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom