Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не може постот да ми е оф-топик, не пишав ништо за утакмицата, ниту пак го спомнав Шалке.

Постирав асистенција со рабона што сепак е фудбалско знаење и припаѓа во тема Фудбалски дискусии.

Ајде сега врати го постот тука.
Јас кога ќе бидам модератор ќе можеш да постираш што сакаш и каде сакаш. И колку пати сакаш на ден ќе можеш да го спомнеш Пепе, сериозно. И секој нов член ќе мора да се заколне над кама и револвер дека Левандовски е најдобар играч на светот.

Доста со овие бирократите. Доле влада!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Промени го насловот ако е само за трансфери темата. Горе пишува и фудбалски дискусии..
А не да ве читам 5 страни со РАТМ како баби на бунар.
Ти прво прочитај го првиот пост во темата.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ајде сега врати го постот тука.
Стелт јас ти го преместив мислењето во Бундес, немаш потреба да креваш паника, остај нека се смири темава до утре, има нов час профката со РАТМ.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Абе не се многу 40м за Жота/Јота? За мене не вреди толку пари играч што нема дадено појќе од 10 гола по сезона во ПЛ, нема ни 10, 9 имал 18/19-та, лани само 6. Пребиваат овде гарант, некоја виша математика има сигурно

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе не се многу 40м за Жота/Јота? За мене не вреди толку пари играч што нема дадено појќе од 10 гола по сезона во ПЛ, нема ни 10, 9 имал 18/19-та, лани само 6. Пребиваат овде гарант, некоја виша математика има сигурно
Ки Јана Хоевер треба да оди таму за 10м.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Добро сега, ова во фунти изгледа вака крупно. Испаѓа како да дале Ливерпул цело богатство за играч кој во најголемиот дел од сезоната ќе игра против Краснодар во ЛШ и Бартон во Лига Куп.

Дај да видиме, еве некој учен и упатен во економија, да ни каже колку ќе чини трансферот во хрватски куни. Верувам многу помалку.
А и верувам дека на рати ќе се исплаќа, тоа е исто многу важно.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.527
Де бре, за какви просеци се фрлија брдо пари вие за Жота се фативте.
Еден Пепе со изиграна една сезона го платија 70 милиони фунти Арсенал.
Ќе си има солидна минутажа Жота затоа што Ливерпул е тим кој можи моментално да игра на повеќе фронта, ќе ротира Клоп.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Најбитно од све за Ливерпул е дека Клоп не го мавна филмот дека може без ниту еден рефрешмент да биде повторно конкурентен на двата фронта. Утакмиите со Арсенал и Лидс беа тригер во вистинско време за да одзврзат ќесето. Уште еден дефанзивец им треба и ќе имааат комплетен тим освежен на сите три линии, што е екстремно битно после успешна сезона...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Де бре, за какви просеци се фрлија брдо пари вие за Жота се фативте.
Еден Пепе со изиграна една сезона го платија 70 милиони фунти Арсенал.
Ќе си има солидна минутажа Жота затоа што Ливерпул е тим кој можи моментално да игра на повеќе фронта, ќе ротира Клоп.
Жота без ниедна 45м. Таман си е.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.527
Не знам дали е пишано претходно, Ауба му манал корпа на Барса пред да потпиши нов договор со Арсенал :icon_lol:
Сметал дека Арсенал е голем клуб и дека донесол правилна одлука.
Исто така имало интерес и од Интер за играчот ама ништо конкретно за разлика од Барса.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.970
Поени од реакции
8.192
Како бе за Жота 40+ за еден ден ги даваат, а за Тијаго три месеци се ценкаа дали 25 или 30... (без разлика шо му истекува договорот).

Освен брзина, до сега кога и да сум ги гледал Волвс не покажал нешто посебно, белки добро го имаат исскаутирано.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.321

Kajgana Shop

На врв Bottom