Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако беше ова 2005 можда да. Сега повеќе деца носат дресови на Сити и Псж од сите други заедно.
Јас дрес од ПСЖ иам видено само у спот на Раста и оној ѕверон што Алекс што ја пее песната за Тиаго Силва на бина.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Лол Барто дури и курташак им игра на Сити, ќе ви ги дајме Семедо или Роберто :pos:
Автоматски споено мислење:

:lolzz:
Прегледај го приврзокот 264832
Многу јак курташак мора да признаам. Не знам како Шеициве од Сити ќе спијат вечер. Утре ќе лупнат 100 милиони за друг играч и па ќе имаат 10 пати поуспешна сезона од барса. АМА битно Барса куртушак си играла.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас дрес од ПСЖ иам видено само у спот на Раста и оној ѕверон што Алекс што ја пее песната за Тиаго Силва на бина.
Џупците во ГеГе имаат од Нејмар.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Се зезаш? Помини покрај било кое игралиште, гарант ќе видиш барем 1-2.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
@Vladimir1984 Ти почна за Јуве да збориш за просечна екипа,9 титули по ред биле мачкање очи. Колку и да ги правиш Јунајтед дека се Сити резултатите ти покажуваат дека поим за просечна екипа е баш Јунајтед пост Ферги период ама пошто ти стана стандард сезони без титули па не ти се гледаат работите реално.

Така да као фан на Јунајтед ја би се загрижил повеќе за Јунајтед него ли за Јуве.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
@Vladimir1984 Ти почна за Јуве да збориш за просечна екипа,9 титули по ред биле мачкање очи. Колку и да ги правиш Јунајтед дека се Сити резултатите ти покажуваат дека поим за просечна екипа е баш Јунајтед пост Ферги период ама пошто ти стана стандард сезони без титули па не ти се гледаат работите реално.

Така да као фан на Јунајтед ја би се загрижил повеќе за Јунајтед него ли за Јуве.
Ама тој прави муабет за Јувентус, не за Јунајтед. Ако навиваше за Сити шо ќе му вратеше?

Нема шо да реплицирате и одма хехехе клубот за кој навива вака онака хејехехе

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.323
Џупците во ГеГе имаат од Нејмар.
Nemaat site, uste nosat od Milan so sponzor sto im bese Opel.
A, stranskine cipci moze imaat od nego, kaj i da e kje si odat sea, ostanuva drugi dresovi da nosat. :pipi:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Сериозно, какава врска има за кој тим јас навивам со тоа дека Јуве има слаб среден ред и просечна одбарана, и дека оваа година ќе се мачи за титулата во Италија, а за титула во ЛШ може само да сонува?
Никаде не реков дека тие титули биле мачкање очи, тие се освоени титули, реков дека навивачите на Јувентус си се базираат на тие титули за да кажат дека следната секако ќе биде нивна. Може и ќе биде, ама нема оваа година да биде лесно.

Јас искрено мислам дека не се нешто претерано загреани. Нити фановите, ниту Сити. Ако се отвори прилика, ќе скокнат да ја искористат. Ако не, никому ништо.
Ќе го соберат и Кулибали, ќе спукаат уште 80 милиони за некој напаѓач и трансфер период со Феран, Аке, Кулибали и напаѓачот (можно е и лев бек да капарисаат) би бил 10/10 за нив.
Напаѓач мораат да купат, Агуеро почна многу да се повредува, а Хесус е просек или полошо од просек.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Се зезаш? Помини покрај било кое игралиште, гарант ќе видиш барем 1-2.
Децата носат дресови од играчи,не од екипи, барем во вакви случаи,не знам како не ви се разјасни тоа. Како пример,во едно друго време од Креспо имаше пола град дрес, а никој не навиваше ни за Парма ни за Лацио.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Децата носат дресови од играчи,не од екипи, барем во вакви случаи,не знам како не ви се разјасни тоа. Како пример,во едно друго време од Креспо имаше пола град дрес, а никој не навиваше ни за Парма ни за Лацио.

Ej!

:sakasuste:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Барто курташак си играл сега, Сити биле разочарани, како ќе спиеле...

Хехехехехех абе како 15 не ви лупнавме, не 8...

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
За Парма не знам ама за Лацио секад имало навивачи дури и во тоа време.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Сериозно, какава врска има за кој тим јас навивам со тоа дека Јуве има слаб среден ред и просечна одбарана, и дека оваа година ќе се мачи за титулата во Италија, а за титула во ЛШ може само да сонува?
Никаде не реков дека тие титули биле мачкање очи, тие се освоени титули, реков дека навивачите на Јувентус си се базираат на тие титули за да кажат дека следната секако ќе биде нивна. Може и ќе биде, ама нема оваа година да биде лесно.

Напаѓач мораат да купат, Агуеро почна многу да се повредува, а Хесус е просек или полошо од просек.
Добро брат ама зашто замараш секој пост за Јуве?ич не ме интересира што мислиш дека Јуве е просечна екипа како што ич не ме интересира за Јунајтед и неам потреба да замарам ама цело време напињаш и тука и у фан клуб олабави у ред е.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Добро брат ама зашто замараш секој пост за Јуве?ич не ме интересира што мислиш дека Јуве е просечна екипа како што ич не ме интересира за Јунајтед и неам потреба да замарам ама цело време напињаш и тука и у фан клуб олабави у ред е.
Немам напишано повеќе од 20 постови за Јувентус откако сум член на Кајгана во сите инкарнации. Освен тоа, ако воопшто не те интересира што јас мислам за Јувентус, зошто ги читаш и коментираш моите мислења?

Ова е тема за фудбалски трансфери и мое право е да го коментирам мегасмешниот возможен трансфер на Суарез во Јувентус, и што тој би значел за екипата. Ако не ти се допаѓа, твоја работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom