Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Можи главата на Меси ја бараат :D
Автоматски споено мислење:

А кој му ја отвори вратата бе внатре да влезат на овие ѓупците ?
Нема обезбедување или како кај нас во собрание, наместена работа :ROFLMAO:
Некој каталонски Крсто Мукоски. Одамна викам дека помеѓу двете нации има многу заедничко :LOL:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.671
Поени од реакции
14.552
Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?

Пошто глеам дека немилосрдно собираш лајкови на секое негово спомнување. :D
Пепе собира лајкови као из цуга, сепак постигна два гола од слободен против Гимараеш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.713

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?

Пошто глеам дека немилосрдно собираш лајкови на секое негово спомнување. :D
Се расправаа со Ганерот кој бил подобар Пепе или Гнабри...го паднаа форумот со споредбите и сега нормално откако Баерн све изгази и воедно Гнабри игра страшно а Пепе во глобала не постоеше цела сезона Стелт го има еџот и гази низ форумот со Пепе шегите.

Додека ганерот релативно нема шо да му врати и враќа со "ебеш нешто?" досетките и тој ќе присобери некој лајк потенцирајќи на славната реплика на Стелт "јас вчера дупев и си имам плата од 50.000"

Од Битола за Кајгана Југослав Костовски

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Како да прв и последен пат се споредуваат два играчи во кои едниот испаднал подобар, но Стелт каков што си е, форсира и можда е интересно 3-4 пати, но после станува иритантно и дегутантно.

Од друга страна пак, секоја пат кога Пепе ќе даде гол, скоро сите што пратат фудбал на форумот одма го буцкаат и така.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Како да прв и последен пат се споредуваат два играчи во кои едниот испаднал подобар, но Стелт каков што си е, форсира и можда е интересно 3-4 пати, но после станува иритантно и дегутантно.

Од друга страна пак, секоја пат кога Пепе ќе даде гол, скоро сите што пратат фудбал на форумот одма го буцкаат и така.
Добро, сепак за Стелт се работи. Што друго очекуваш.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Интеристи есте ми добри :icon_lol:

Кога им пишав дека Конте ќе го бара Видал се смееа, за кур им бил Видал, го имале Ериксен хахах

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Интеристи есте ми добри :icon_lol:

Кога им пишав дека Конте ќе го бара Видал се смееа, за кур им бил Видал, го имале Ериксен хахах
Мада сега треба Барса да им ги побара Скринијар и Лаутаро, кој кур бро хехехехех

Kajgana Shop

На врв Bottom