Џ
Џонтра Волта
Гостин
Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?Пепе.
Пошто глеам дека немилосрдно собираш лајкови на секое негово спомнување.
Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?Пепе.
Некој каталонски Крсто Мукоски. Одамна викам дека помеѓу двете нации има многу заедничкоМожи главата на Меси ја бараат
Автоматски споено мислење:
А кој му ја отвори вратата бе внатре да влезат на овие ѓупците ?
Нема обезбедување или како кај нас во собрание, наместена работа
Пепе собира лајкови као из цуга, сепак постигна два гола од слободен против Гимараеш.Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?
Банега како мал.Шо има врска ова со тоа ако не лупните. Признај дека не можеше око да склопиш синоќа кога излегоја информациите дека бега кепецот
Остај ти позитивни работи
Вака те замислувам Прегледај го приврзокот 263909
Се расправаа со Ганерот кој бил подобар Пепе или Гнабри...го паднаа форумот со споредбите и сега нормално откако Баерн све изгази и воедно Гнабри игра страшно а Пепе во глобала не постоеше цела сезона Стелт го има еџот и гази низ форумот со Пепе шегите.Што е работава со твојов форс за Пепе, може да ме упати некој?
Добро, сепак за Стелт се работи. Што друго очекуваш.Како да прв и последен пат се споредуваат два играчи во кои едниот испаднал подобар, но Стелт каков што си е, форсира и можда е интересно 3-4 пати, но после станува иритантно и дегутантно.
Од друга страна пак, секоја пат кога Пепе ќе даде гол, скоро сите што пратат фудбал на форумот одма го буцкаат и така.
При распродажба во Барса, тие за Видал се фатија...
Мада сега треба Барса да им ги побара Скринијар и Лаутаро, кој кур бро хехехехехИнтеристи есте ми добри
Кога им пишав дека Конте ќе го бара Видал се смееа, за кур им бил Видал, го имале Ериксен хахах
Као кога се отвори Веро, сите се полетаа тоалет папир да купат.При распродажба во Барса, тие за Видал се фатија...
Која е другата распродажба, освен ако не мислиш на Меси?При распродажба во Барса, тие за Видал се фатија...