Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.782
Поени од реакции
39.886
Како и да е, штета ќе биде ако одлучи да замине и не влезе во тоа друштво на фудбалери кои дошле од младинската школа и останале цел живот во еден клуб. Замисли каков опроштај би добил на Кампот за неговото пензионирање. Секогаш сум мислел дека Меси вака ќе заврши, а не на ебениот Етихад.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Добро сеа јесте ние сме алергични на титули ама не ја претервајте и вие :)
Наредна сезона би требало да е поуигран тимот, сепак оваа сезона им беше прва од кога си заминаа сите играчи.
Имате добар тим ама дека сте на секоја позиција покриени со топ играчи не би рекла.
Замена напаѓач немате, одбраната е шашава, Рамос го стигаат и годините а ѓупци како Милитао не очекувам да го заменат неговото отсуство кога нема да е на теренот.
Најако ќе е следна сезона пак зад нас да завршите, тогаш колективно харикири треба да направат вашите :busi:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.514
Поени од реакции
18.779
Како и да е, штета ќе биде ако одлучи да замине и не влезе во тоа друштво на фудбалери кои дошле од младинската школа и останале цел живот во еден клуб. Замисли каков опроштај би добил на Кампот за неговото пензионирање. Секогаш сум мислел дека Меси вака ќе заврши, а не на ебениот Етихад.
Добро знам дека не е исто Катар и Кина ама сепак не можиме да речиме дека до крајот на животот останале Чави и Иниеста во клубот, како Тоти на пример.
Глупо е стварно шо икона како Меси си заминува во вакви околности, преку факс, плус не можат да го испратат навивачите како шо му доликува на една таква легенда, корона тајм јбг.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Атмосферата баш треба да се подобри, Меси и Суарез беа едни од главните за лош тимски дух, секако и Алба и Бускетс циниците. Третманот што му го дадоа на Сетиен е брука и ова е еден вид правда. Можам да набројам повеќе позитивни работи од негативни од заминувањето на Меси и Суарез, јас сум еден од ретките навивачи на Барса што сум за нивно заминување, се разбира треба добро да е наплатено сето тоа.
Не мислев на атмосферата во соблекувалната. Мислев на општата атмосфера околу клубот. Прва сезона без Меси, крај на една ера. Ќе треба време за фановите да се навикнеме. Сепак е најголем во историјата на клубот а не си заминува достоинствено. Ќе се осеќа цела сезона дека фали нешто. Плус ако остане Барто а пак се врати публиката на трибините можам да замислам колку ќе биде наелектризирано. Ќе се покажува револтот секој домашен меч.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.514
Поени од реакции
18.779
Атмосферата баш треба да се подобри, Меси и Суарез беа едни од главните за лош тимски дух, секако и Алба и Бускетс циниците. Третманот што му го дадоа на Сетиен е брука и ова е еден вид правда. Можам да набројам повеќе позитивни работи од негативни од заминувањето на Меси и Суарез, јас сум еден од ретките навивачи на Барса што сум за нивно заминување, се разбира треба добро да е наплатено сето тоа.
Како бе можиш да наброиш повеќе позитивни од негативни работи ?
Размисли малку, си заминува играчот кој ви има донесено еден куп трофеи,лично тој има решавано натпревари со еден потег, да не беше Меси ќе завршевте надвор од топ 4 оваа сезона, на грб го носи цел тим во Ла Лига.
Најдобриот играч на сите времиња ди заминува ГРАТИС, значи ни едно евро нема да заработи Барселона со негово заминување, а богами им требаат и те како евричи за пазарење.
Единствено нешто позитивно е што ќе се ослободи клубот од високите плати на Суарез и Меси и ќе го растурат тој клан.
Позитивна атмосфера не верувам дека ќе има во клубот, вие како навивачи треба да знаете кој е Меси за Барса, гарант играчите се шокирани од ваквата одлука на Меси, и уште од сега владее лоша атмосфера таму.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Мислиш Меси за Пепе + кеш?
Меси + кеш + Камп Ноу (доколку освои Лига Куп во Англија) за Пепе.

Сепак двата гола од слободен против Гимараеш значат нешто.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Меси сака да освои ЛЕ, уште тоа му фали на клубски план. Ќе си дојде у Милан, ќе ротира со Кастиљехо на десно крило, ќе харат со Калабрија на таја страна.

И свако сабајле ќе им го покажуе курот на Интер од балконот на новиот апартман карши седиштето на циганиве.

Башка и од Сусо бројот на дрес ќе му го дада, и со Ибра ќе бидат најдобри другари

Ибра и Меси кј него на балкон после победата у дербито
ko-to-tamo-peva.png
Автоматски споено мислење:

Значи подобар е од Кутињо

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Освен Сити и Интер не гледам каде би отишол во Европа. Од другиве екипи со кои се поврзува, Челзи веќе го заврши пазарот во офанзива а Јувентус го има Роналдо. Не верувам да ќе си бега во Аргентина уште сега, има фудбал во него.

Kajgana Shop

На врв Bottom