- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
следната е вашаНаредна сезона би требало да е поуигран тимот
hhhhhehehehehe
следната е вашаНаредна сезона би требало да е поуигран тимот
Најако ќе е следна сезона пак зад нас да завршите, тогаш колективно харикири треба да направат вашитеДобро сеа јесте ние сме алергични на титули ама не ја претервајте и вие
Наредна сезона би требало да е поуигран тимот, сепак оваа сезона им беше прва од кога си заминаа сите играчи.
Имате добар тим ама дека сте на секоја позиција покриени со топ играчи не би рекла.
Замена напаѓач немате, одбраната е шашава, Рамос го стигаат и годините а ѓупци како Милитао не очекувам да го заменат неговото отсуство кога нема да е на теренот.
Ќе се самозапалам со се дресНајако ќе е следна сезона пак зад нас да завршите, тогаш колективно харикири треба да направат вашите
Мислиш Меси за Пепе + кеш?Пепе за Меси + кеш.
Не.Мислиш Меси за Пепе + кеш?
Добро знам дека не е исто Катар и Кина ама сепак не можиме да речиме дека до крајот на животот останале Чави и Иниеста во клубот, како Тоти на пример.Како и да е, штета ќе биде ако одлучи да замине и не влезе во тоа друштво на фудбалери кои дошле од младинската школа и останале цел живот во еден клуб. Замисли каков опроштај би добил на Кампот за неговото пензионирање. Секогаш сум мислел дека Меси вака ќе заврши, а не на ебениот Етихад.
Не мислев на атмосферата во соблекувалната. Мислев на општата атмосфера околу клубот. Прва сезона без Меси, крај на една ера. Ќе треба време за фановите да се навикнеме. Сепак е најголем во историјата на клубот а не си заминува достоинствено. Ќе се осеќа цела сезона дека фали нешто. Плус ако остане Барто а пак се врати публиката на трибините можам да замислам колку ќе биде наелектризирано. Ќе се покажува револтот секој домашен меч.Атмосферата баш треба да се подобри, Меси и Суарез беа едни од главните за лош тимски дух, секако и Алба и Бускетс циниците. Третманот што му го дадоа на Сетиен е брука и ова е еден вид правда. Можам да набројам повеќе позитивни работи од негативни од заминувањето на Меси и Суарез, јас сум еден од ретките навивачи на Барса што сум за нивно заминување, се разбира треба добро да е наплатено сето тоа.
Како бе можиш да наброиш повеќе позитивни од негативни работи ?Атмосферата баш треба да се подобри, Меси и Суарез беа едни од главните за лош тимски дух, секако и Алба и Бускетс циниците. Третманот што му го дадоа на Сетиен е брука и ова е еден вид правда. Можам да набројам повеќе позитивни работи од негативни од заминувањето на Меси и Суарез, јас сум еден од ретките навивачи на Барса што сум за нивно заминување, се разбира треба добро да е наплатено сето тоа.
Меси + кеш + Камп Ноу (доколку освои Лига Куп во Англија) за Пепе.Мислиш Меси за Пепе + кеш?
Сусо.