Фудбалски/трансфер дискусии

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.151
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.401
Поени од реакции
7.694
Ако некогаш ви е тешко во животот сетете се дека навивачите на Барса го следеа последниот меч на Меси во дресот на Барселона кој заврши 8:2 во ЛШ и тоа без публика.
Појако испраќање не можеше да има
16 години во клубот и вака неславно да заврши :D
Ај барем од шампионот на Европа испиле 8 комада, Стиви Џи го поздравија со 6-1 на ревијална утакмица во ПЛ со Стоук :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
moli se da ne dojde, pak ke imas pobitni raboti u zivotot od forumov nekolku dena, a znaejki gi mario i stekot, mosh i godina dena. :D
Веќе спремен ми е постот за ако дојде :P
А и секако уште поголемо секоја чест за Интер доколку успеат да го донесат.
Ама многу чудна самодоверба.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.114
Ама и Меси колку ладно копиле е човече.
Им испратил нешто што во Шпанија се вика бурофакс (ко кај нас, препорапачно писмо со повратница) каде и двете страни мора да се потпишат дека го примиле документот и запознаени се со содржината внатре.
Никаков состанок ништо, од нигде никаде праќање писмо, онака да нема простор ни за муабет правење, ни за убедување, за ништо.
Ништо чудно да иде во Сити, баш пред вчера ми излезе статија како од Сити правеле пресметки дали можат да му ја издржат платата и дали би имале проблем со ФФП (која иронија).

Член од
14 април 2012
Мислења
32.556
Поени од реакции
66.185
Најинтересни мислења се овие. Така и за Роналдо се тешевме, ај бе ќе му влезе некој копач од Киево ќе го распартали а у реалноста е сосема друго, му се тресат на утакмица, фаули не му праат, после утакмица се тепаат за дрес негов, на социјални мрежи прсти ќе искршат да постираат слика од самите себе со Роналдо у позадина или у дуел од утакмицата.
Рони се развиваше во време на најголеми копачи у ПЛ. Така да, може да трпи ќотек.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.151
Веќе спремен ми е постот за ако дојде :P
А и секако уште поголемо секоја чест за Интер доколку успеат да го донесат.
Ама многу чудна самодоверба.
iam pisano zasto e toa taka, inace ako nesto ti znaci ne veruem deka ke doe, too much nekako mi e ova.
Ama oficijalno imaat zemeno karsi sedisteto na Inter apartmani, i on i tatko mu, posebno, ova site italijanski mediumi go pisuvaa pred poveke od mesec dena, i u zadnji 2 meseci samo kalco mediumite izvestuvaa za nekakvo zaminuvanje na mesi od barsa pred site ostanati voopsto da napisat bilo sto za edno takvo scenario.
Togas i toa bese smesno, deka mesi ke si ide, ama eve, bidnue i toa. Inter sekako ke se u kombinacija posle site tie muabeti, a i za mesi rekov, veke ima odluceno kaj ke ide ne deka sea ke se misli ke se dvoumi i slicno, ostanuva samo da vidime kade on odlucil da otide.

I ne deka sekoja cest, koj kur, brdo pari ke napravat suning so nego vo Kina, milion novi klasteri ke se izdesat ako go potpisat.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409

Знам дека ништо не значи али Сити е единствен клуб покрај Барса и Њуелс Олд Бојс кој Меси го прати на инстаграм.

Kajgana Shop

На врв Bottom