Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кого? Ма што кого,купи ги сите :) Знае ли некој колку фудбалери има Челзи вкупно?

Lionel Messi has told Josep Maria Bartomeu he is leaving Barcelona, according to TyC Sports!

Овој па Родриго нешо Барса, Реал го барале вака така, на крај у Лидс Јунајтед ќе отиде.:facepalm:
Не го барале, туку играчот преферирал да остани во Шпанија доколку пријави интерес некоја од Шпанските екипи, Атлетико се шушкаше ама нема ништо конкретно.
Реално Родриго за тие пари е супер опција, илјада пати би бил покорисен од Коста и Мората,ама од управа се сите со мозочен удар во последно.Меси изгледа ќе бега, им соопштил на управата дека не сака да продолжи,овој Оле мислам дека е Аргентински медиум.

Се си мислам дека Меси кај Пеп ќе заврши, тие можат да си ја дозволат платата која ќе ја бара играчот а верувам ќе биди многу голема затоа што доаѓа фри.
Реално голем предизвик ќе биди за него Премиер лигата, во Италија не верувам да заврши иако постојат шпекулации дека наводно купил куќа во Милано.

Нека дојде у ПЛ одвај чекам, едно безобразно понашање сас дриблинг и нога на две парчиња против Барнли браќа. :D

Lionel Messi has told Josep Maria Bartomeu he is leaving Barcelona, according to TyC Sports!

Овие се веродостојни како што знам.
Само кој би платил за него огромна сума и огромна плата, стварно не знам.

Овој па секое лето си оди... после секој неуспех се лигави.
Ќе си лапне сеа нов договор, поголема плата и ќе остане во Барса.

Нека дојде у ПЛ одвај чекам, едно безобразно понашање сас дриблинг и нога на две парчиња против Барнли браќа. :D
Најинтересни мислења се овие. Така и за Роналдо се тешевме, ај бе ќе му влезе некој копач од Киево ќе го распартали а у реалноста е сосема друго, му се тресат на утакмица, фаули не му праат, после утакмица се тепаат за дрес негов, на социјални мрежи прсти ќе искршат да постираат слика од самите себе со Роналдо у позадина или у дуел од утакмицата.

Е тек дури тогаш Ла Лига ќе си еби матер, ако си замини џуџето. :)

Се си мислам дека Меси кај Пеп ќе заврши, тие можат да си ја дозволат платата која ќе ја бара играчот а верувам ќе биди многу голема затоа што доаѓа фри.
Реално голем предизвик ќе биди за него Премиер лигата, во Италија не верувам да заврши иако постојат шпекулации дека наводно купил куќа во Милано.

Мислиш Меси ќе му дозволат фри да си замине?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom