Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.950
- Поени од реакции
- 23.450
Не Калабрија бе, тој штоперот што ви го ували Јуве за Бонучи. Као се викаше да му ебам мртвиот. Нешо на Ка беше од кај кур знам, секако не постои на мапа. Флоп.
Кеси преку кур ако е Макелеле у тим што се бори за 7мо место, под Пиоли 3 месеци фудбалер.
Кристанте година ипол играше у Таланта, секако го форсираа нешто репрезентативец вака така. Не го бива ни него.
Де Рон за у Боро зборев, една сезона и одма назад.
Секако, ниеден добар играч нема искочено од Аталанта, еве ај кажете ми еден што е топ. Добри играчи само за кај нив. Солидни молидни играчи не ме интересира, тука збориме за засилувања во екипи ко Челзи, Интер, Јувентус и слично, од овие погоре споменативе ми е страв да рокнат 40 милиони за Госенс.
Знам на кого мислеше, ама јебига неможев да одолеам. Иначе апсолутно се слажем. Надвор од тој систем на Гасперини задњиве неколку године ни еден играч што заминал од тамо не покажал апсолутно ништо. Чак и играчи што играле испод просек пред тоа газат кј нив.
Иличиќ у Фиорентина изгуби првотимски статус, Mуриел се изгуби негде у Шпанија, Пашалиќ кој беше у Милан на позајмица беше на ниво на Раде Круниќ.
Чудна работа ептен, а после Конти кој требаше да биде идниот стандарден првотимец на Италија, да не видим играч од тамо у Милан