- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.587
- Поени од реакции
- 13.954
Се тече, се се менува
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Сеа ко шо го пратија во стечај, пешки ќе оди ако треба за Барселона
Кутињо беше лидер во сезоните 2014-2015,2015-2016 каде на грб го носеше Ливерпул...иако ништо не направија тој период каде немаше асолни соиграчи сепак играше одлично..од 2016-2017 со доаѓањето на Мане веќе заличија на екипа и играа убав фудбал каде голем имапкт имаше самиот Кутињо и фатија ЛШ за прв пат по две години....2016 играа финале ЛЕ каде Кутињо беше one man show таа сезона....далеку дека Ливерпул ја закрпи Барселона бидејќи сепак купија докажан играч од силен и амбициозен клуб...тоа што не се покажа и заврши неславно во Барселона не беше само негова вина.
Санчо ако го имаше неколку пати гледано ќе сфатеше шо играч е....ја држи топката непотребно,пробва безвезни финти,губи премногу топки и плус се понаша како некој глупак...ајде разбирам дека е млад и овие финеси можи да се средат ама ене го Погба цело магаре се напрај и истиот е...две игра две не игра.
Како и да е Дортмунд ќе се офајди убаво и ќе најди нов ѓуптин што ќе го искористат за стрижење на некој нов клуб.
Одлична реченицаKobe, volta i sun na aparatima.
I junajted i milan vekje se kacuvaat vo nagorna linija, oni vekje go doprea dnoto i sea pluvaat kon povrsinata, post koronava i dveve ekipi predobro igraat, junajted i pred korona super igrase, dodeka parsa pocnuva da tone i uste dnoto go nema dopreno, a messi koga ke si otide ne samo sto ke go doprat tuku i probijat.. svaka cast za milan post korona, najdobar tim ramo do ramo so atalanta, izgazija sve sto mozeaИмаше некој кандидат за претседател изјава дека ако продолжат да паѓаат како што тргнале, ќе ги стигнат Милан и Јунајтед![]()
Ова е веќе комплетно лудило, за играч кој никој нема слушнато да бараат 120 милиони. Сега гледам има википедија страница, тоа е добро, ама 120 милиони за талент и тоа од Баерн лигата.Најголемиот талент на Борусија Дортмунд, Англичанец, дете на Манчестер Сити. Талентиран играч е, нема збор тука, е сега дали вреди 120 милиони... Трансфер пазарот и онака веќе 3-4 години како отиде во неповрат со вакви суми. Тоа што малиов има само 20 години и цела кариера пред него нормално дека си влијае на цената.
160 милиони евра беа мислам, и тоа е лудило, но сепак Кутињо постоеше на фудбалската мапа со години, за влакно не освои ПЛ со Ливерпул, играше и за Бразил на СП, не ми беше нешто омилен играч но сепак постоеше во фудбалот, овој Санчо или како и да е, не постои. Играл ли на СП, ЕП нешто некаде, било што?Па кога за полуиграч како Кутињо се платени 130 тогаш ова и не е така висока сума.
Не знам како да ви се нацрта дека Кутињо кога дојде во Барселона беше готов и изграден играч ,додека Дембеле и Санчо се никој и ништо, и неможите исто да ги ставите на кантар..ама добро2014/15 35 утакмице 5 г 5а
2015/16 39 утакмице 8г 2а
2016/17 38 утакмице 13г 6а aка уан мен шоу
Џони повлечи се дур е време. Најпреценетиот фудбалер у историјата на фудбалот. Барса го прими немиен, и уште 10 године ќе ги чеша гзот ради овој трансфер. Никад ама баш никад не бил лидер на Ливерпул, дури ни кога беше најдобрата 10ка у фудбалохохохохохот !
Кутињо беше тој што беше, како што и пишаа пред тоа, човече со страшен удар и главата у земја! Друга работа што Барса има најретардирана управа последниве неколку години, плус Ливерпул почна да личи на нешто со Клоп, па и на Кутињо му рипна цената. Као ти да не знаеш што копиљ беше во Интер, па сега го фарбаш во розевоНе знам како да ви се нацрта дека Кутињо кога дојде во Барселона беше готов и изграден играч ,додека Дембеле и Санчо се никој и ништо, и неможите исто да ги ставите на кантар..ама добро
Атлетико го купи Феликс исто за 120 милиони со изиграни две партии против Франкфурт и една против ПортоОва е веќе комплетно лудило, за играч кој никој нема слушнато да бараат 120 милиони. Сега гледам има википедија страница, тоа е добро, ама 120 милиони за талент и тоа од Баерн лигата.
Не верувам М.Ј. да дадат толку пари за талент.
160 милиони евра беа мислам, и тоа е лудило, но сепак Кутињо постоеше на фудбалската мапа со години, за влакно не освои ПЛ со Ливерпул, играше и за Бразил на СП, не ми беше нешто омилен играч но сепак постоеше во фудбалот, овој Санчо или како и да е, не постои. Играл ли на СП, ЕП нешто некаде, било што?
Кај Мендеш у џеб кај може.Атлетико го купи Феликс исто за 120 милиони со изиграни две партии против Франкфурт и една против Порто![]()
Фудбал пазарот не функционира веќе одамна како на времето.
Дортмунд процениле дека тој играч не смеат да го испуштат за помала сума оти денешно време тешко да најдиш за ефтини пари добра замена.
120 милиони ќе се најди некоја богата екипа и ќе ги искешира дури да трепниш.
Башка шо денешно време кој знае какво перење на пари се прави со тие трансферите.
Ние на Мендеш му исплативме неколку милиони кога го донесовме Феликс, кој знае кај завршиле тие пари.
Кој знае шо ти даваат тебе навечер после полноќ шо ти идат вакви флешој од нигде никаде, синоќа за мене и Торес денес Ловрен и Лалана@RickyLFC9 бабуш ти текнува кога дискутиравме дали во Перспектива пеат ло ло ло ло ( Ловрен) или ла ла ла ла (Лалана) ? Епа курац, сега ни едниот го има, ни другиот. Ама беше доброПерспективно
Не знам како да ви се нацрта дека Кутињо кога дојде во Барселона беше готов и изграден играч ,додека Дембеле и Санчо се никој и ништо, и неможите исто да ги ставите на кантар..ама добро
Too much wineКој знае шо ти даваат тебе навечер после полноќ шо ти идат вакви флешој од нигде никаде, синоќа за мене и Торес денес Ловрен и ЛаланаУтре кој знае шо ќе ти дојди
Ако ти не си го гледал до сега не значи дека "не постои на мапата на фудбалот" или дека e "играч за кој никој нема слушнато".Ова е веќе комплетно лудило, за играч кој никој нема слушнато да бараат 120 милиони. Сега гледам има википедија страница, тоа е добро, ама 120 милиони за талент и тоа од Баерн лигата.
Не верувам М.Ј. да дадат толку пари за талент.
160 милиони евра беа мислам, и тоа е лудило, но сепак Кутињо постоеше на фудбалската мапа со години, за влакно не освои ПЛ со Ливерпул, играше и за Бразил на СП, не ми беше нешто омилен играч но сепак постоеше во фудбалот, овој Санчо или како и да е, не постои. Играл ли на СП, ЕП нешто некаде, било што?