- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Ха ха ха. Некој је ебе Барса во здрав мозок.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ха ха ха. Некој је ебе Барса во здрав мозок.
Па брат за периодов доека ме немаше почнаа да се хајпаат екипи како Лацио, Аталанта, Севиља, Реал Сосиедад, Лестер, Вулверхемптон, Лајпциг, Менхенгладбах, Леверкузен. И полу ликови као Нико Ковач, Лопетеги, Рангник и сл.Ова е друг Џонтра, не е марио ова. Нема шанса![]()
Реаловци на апаратиМбапе останува во ПСЖ и следната сезона.
Си правеа филмој на Реал навивачите ( не овие на форумот, иако ги имаше неколку) дека Мбапе во Реал е завршена работа, Мадридските медиуми и тие напнуваа и ја извртуваа секоја изјава на МбапеКако е тоа новост?
Ниту Мбапе има покажано желба да си оди, ниту па некој може да си го дозволи.
Зошто ова би било убава вест за тебе, не знам зошто Вилиан го ругате толку, од никогаш не ми било јасно, можеби не е константен ама се труди на секој натпревар, во сите акции учествува, асистира, голови дава, трча напред назад како коњ.Можеби тоа не е новост, ама затоа ова...
Арсенал отсекогаш ми биле најсимпатични од конкурентите, не за џабе.
Фудбалер трча напред-назад.Зошто ова би било убава вест за тебе, не знам зошто Вилиан го ругате толку, од никогаш не ми било јасно, можеби не е константен ама се труди на секој натпревар, во сите акции учествува, асистира, голови дава, трча напред назад како коњ.
Не е само трчањето, ти пишав учествува во сите акции, асистира, голови дава, шо треба поќе да прај.Фудбалер трча напред-назад.
Навистина е нешто кое би ми го променило мислењето за него.
Јес, многу се радувам. Многу мрзим нафурани типци а кои немаат со што да бидат нафурани. Освоил куп у германија у 30 године кариера, уште не дојден, 10 луѓе негови на функција, последен збор за трансфери, он да ги бира докторите и куварите, кур се тресе у ладна вода. Уште да побараше новиот стадион Ралф освојувачот на германски куп Рагник да се вика.
Автоматски споено мислење:
Абе дојде другар ти Марио назад на форум и почна да се силиш ти ебем тоа
Не бе Стефи, еве сериозно сега. Дека се труди, нецелосно точно. Го прави тоа понекогаш. Генерално, го гледаш дека здрав, прав, свеж, стапнува на терен, а говорот на телото му е како да одиграл 13 меча по ред и како да нема волја за живот.Не е само трчањето, ти пишав учествува во сите акции, асистира, голови дава, шо треба поќе да прај.
Е сега со доаѓањето на Зијек и Хавертц логично е да си бара друг клуб ама добро е да се има на клупа играч како него, нормално ако играчот нема ништо против.