Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.935
- Поени од реакции
- 17.959
Таман да им се одмаздите за Артур Мело, ако е и Де Лигхт вклучен.Камо да има нешто во ова, со тапани треба да го испратат одма![]()
Таман да им се одмаздите за Артур Мело, ако е и Де Лигхт вклучен.Камо да има нешто во ова, со тапани треба да го испратат одма![]()
Овде иде ценкање ко Игорче да го продава а ние да го купувамеВиди го овој, како курва го нуди.
Бог да чува. Па уште 130 милиони бара.![]()
Јас си мислев дека за Нејмар ќе се борат и за таму ќе го чуваат Гризман... Али дилов за Барса би бил чист погодок, ем среден ред ем крилна позиција ќе покријатКамо да има нешто во ова, со тапани треба да го испратат одма![]()
Зошто му е Санчо на Баерн, 100 крила имаат, еве и Сане ќе го земат.На крај немој да излезе Санчо Панса во Баерн зимото 2021/2022 за 20м.
да беше шваба тоа ке беше веројатното сценариоНа крај немој да излезе Санчо Панса во Баерн зимото 2021/2022 за 20м.
Јас сум најмногу за Нејмар да го вклучат, ама и ова не е лошо. Уствари било која зделка ќе е позитивна за Барса бидејќи со Гризман апсолутно ништо не добиваат, само губат.Јас си мислев дека за Нејмар ќе се борат и за таму ќе го чуваат Гризман... Али дилов за Барса би бил чист погодок, ем среден ред ем крилна позиција ќе покријат![]()
Таман Де Лихт ќе ги опраи, со Пиќе одличен тандем можат да бидатТаман да им се одмаздите за Артур Мело, ако е и Де Лигхт вклучен.
Ќе го примите назад? Ептен му се налутивте навивачите. Ќе испадне како со Геце во Дортмунд ситуација.Таман Де Лихт ќе ги опраи, со Пиќе одличен тандем можат да бидат
Автоматски споено мислење:
Најјако ќе биди Атлетико да им го собери Гризман назад ама на преполовена цена како со многу играчи шо имаат направено до сега
И да излези Гризман во нов документарец да речи скриена камера беше луѓе, мајтап праев![]()
Ќе го посвиркаме малце на Метрополитано и после тоа како ништо да не билоЌе го примите назад? Ептен му се налутивте навивачите. Ќе испадне како со Геце во Дортмунд ситуација.![]()
читај - Меси...Гризман и Дембеле за Нејмар и завршена работа.
Сакале французи поише во тимот, ете ви.
Ма да уште стојам на тоа дека Гризман е класа играч и може у топ 5 играчи у последните години, ама системот и позицијата во Барса не му одговара.