Фудбалски/трансфер дискусии

H

HoT _iCe

Гостин
А што се дешава сас тога Наби Кеита? Добар играч ми изгледаше?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Агентот на Давид Луиз е најспособниот човек на светот. На тетраткава која како прво не знае ни да брани, основна задача на еден штопер, континуирано да и средуваш трансфери во звучни клубови и не дека сум гуглала ама претпоставувам и солидна плата е за секакви пофалби.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Повреден е константно, ќе врзе две-три утакмици и таман ќе си речеш еве го ќе фати ритам, тој пак ќе се повреди.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Од овие само Себаљос ако си ја врати формата од почетокот може да направи разлика, другиве и да ги споиш нема асален фудбалер да искочи.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Проблемот беше што го играа на афрички куп недоволно заздравен и тоа му го пролонгираше опоравокот од повредата.
Затоа и почна подоцна да игра сезонава ама сега си е супер, триста кила техника има. Штета што повредата му попречи со аклиматизирање на лигата али очекувам до крај на сезона да изгази а и следна (трета ќе му биде, време е).

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Од желба негова, до реален интерес и колку Ливерпул би потрошил на него, има многу разлика.

Негде дури прочитав дека „наводно“ Клоп го сакал Тиага пошто „се откажал“ од Кеита и дека Грујиќ исто така нема да го врати во тимот. За Грујиќ не знам, можно е да замини на перманентен трансфер, ама дека од Кеита се откажал е една од поголемите глупости шо сум ги прочитал последно време.
За мене ова е добра опција. Квалитетно засилување е и со оглед на тоа што Вијналдум нема сеуште потпишано нов договор, Лалана си оди а Милнер е повеќе замена за лев бек, секско фали мидфилдер во екипава.
За пари немам појма колку би било, ниту ситуацијата со договорот и статусот во Баерн која му е, ако може @Uli Hoeneß да каже нешто повеќе.
За Кеита што сте пишал и ти и @Peja989, до сега проблемите со повреди го спречија да фати континуитет, инаку е стварно технички поткован и ја има довербата од Клоп, во неделата стартуваше после мини припремниов период каде пак имаше комплименти за неговиот перформанс, исто како и секој пат претходно пред да му се случи малер со повреда.
Грујич во Пул е завршена/непочната приказна мислам.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.618
Поени од реакции
6.421
Тиаго е страшен играч, топ3 на неговата позиција моментално. Пул ќе заврши голема работа ако го земат.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Агентот на Давид Луиз е најспособниот човек на светот. На тетраткава која како прво не знае ни да брани, основна задача на еден штопер, континуирано да и средуваш трансфери во звучни клубови и не дека сум гуглала ама претпоставувам и солидна плата е за секакви пофалби.
Јас вчера прочитав, не ми се веруваше,мислев патка е! Затоа и не пишав ништо овде! Некој не дружи со умот во Арсенал, на 100%!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.552
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

* цела нишка

Ама затоа сега УЕФА кога ќе му спука казна на некој тим од источна Европа поради прекорачување на ФФП за 23 евра, апа-папа.
Има да биде пиштењевриштење.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.552
Тие сами не се разбираат :)
До пред некој месец новиот Чави го правеа за сега да го пуштат да си оди за смешна цифра

Kajgana Shop

На врв Bottom