H
HoT _iCe
Гостин
А што се дешава сас тога Наби Кеита? Добар играч ми изгледаше?
Повреден е константно, ќе врзе две-три утакмици и таман ќе си речеш еве го ќе фати ритам, тој пак ќе се повреди.А што се дешава сас тога Наби Кеита? Добар играч ми изгледаше?
Проблемот беше што го играа на афрички куп недоволно заздравен и тоа му го пролонгираше опоравокот од повредата.А што се дешава сас тога Наби Кеита? Добар играч ми изгледаше?
За мене ова е добра опција. Квалитетно засилување е и со оглед на тоа што Вијналдум нема сеуште потпишано нов договор, Лалана си оди а Милнер е повеќе замена за лев бек, секско фали мидфилдер во екипава.Од желба негова, до реален интерес и колку Ливерпул би потрошил на него, има многу разлика.
Негде дури прочитав дека „наводно“ Клоп го сакал Тиага пошто „се откажал“ од Кеита и дека Грујиќ исто така нема да го врати во тимот. За Грујиќ не знам, можно е да замини на перманентен трансфер, ама дека од Кеита се откажал е една од поголемите глупости шо сум ги прочитал последно време.
Mn e podlozen na povredi. Toa e problemot, a i ne e ' tip ' na igrac na Klop.Тиаго е страшен играч, топ3 на неговата позиција моментално. Пул ќе заврши голема работа ако го земат.
Јас вчера прочитав, не ми се веруваше,мислев патка е! Затоа и не пишав ништо овде! Некој не дружи со умот во Арсенал, на 100%!Агентот на Давид Луиз е најспособниот човек на светот. На тетраткава која како прво не знае ни да брани, основна задача на еден штопер, континуирано да и средуваш трансфери во звучни клубови и не дека сум гуглала ама претпоставувам и солидна плата е за секакви пофалби.
Шо се случи со овој Артур ? Знам едно време дека најповеќе надеж имавте во него, добра сезона имаше на почетокот.
Еве од релевантен каталонски извор, близок до клубот: