- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.687
- Поени од реакции
- 11.786
и ти ја промашуваш поентатаNe mi ja sfakas poentata. Vlogot na Baern e toj e sega sekoj treba sam da proceni dali toj vlog za edna godina vredi. Normalno deka timot sto prodava gleda na sumata sto ja dobiva no timot sto kupuva pokraj transfersumata dava i plata i drugi pari. Znaci na kraj celokupniot paket e biten. So ogled na toa sto Lewandowski kako najplaten zema 15m EUR (7,5 neto) Kutinho na start zema duplo. Kolku mislis Lewa ke bara pri slednite pregovori za prodolzuvanje dogovor? Baern e bogat klub ama finansiite ne im se bezgranicni. Kutinho vo normalni uslovi nemase da bide cel na Baern tuku nemaa pokje izbor i imaa ogromen pritisok da pokazat golemi ime. Sane se povredi i odpadna. Cutinho i Sane ne igraat ista pozicija znaci problemite na krilata seuste ne se reseni.
и Јунајтед со години се без десно крило па шо требаше да не купуваат на останатите позиции?
Лева е 31год шо мислиш колку е у позиција да уценува? мислиш друг клуб ке му даде многу повеќе?
ако сакаш да бидеш на високо ниво и носиш ѕвезди мора и да платиш дебело како поинаку ке ти дојде играч од таков калибар за ситно
Sent from my iPhone using Tapatalk