Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.405
- Поени од реакции
- 26.398
Што ќе им е и овој напаѓач
Абидал отпатува во Париз денес со две понуди. Едната е Кутињо плус кеш, а втората е позајмица со задолжителен откуп следната. Ако испадне втората варијанта тогаш Кутињо во Баерн е многу веројатна опција.
Што ќе им е и овој напаѓач
Абидал отпатува во Париз денес со две понуди. Едната е Кутињо плус кеш, а втората е позајмица со задолжителен откуп следната. Ако испадне втората варијанта тогаш Кутињо во Баерн е многу веројатна опција.
Играчот е подобар и од Мората и од Кореа така да ок си е сумата чим и за Кореа се бара 55 мил. Туку мене општо ме буни што ќе им е на Атлетико и Родриго при Мората и Диего Коста.Факинг Родриго во Атлетико за факинг 60 милиони евра. Што не ќе видиш во овие луди времиња.
Јас да сум Мендеш сеа и онака сум ортак со тој Лим, газдата од Валенсија, со 25 милиони евра за Милан им го носам Андре Силва во Валенсија и онака бараат напаѓач. Плус и поубав е Силва, миљон реклами ќе им сними и миљон женски навијачици ќе им донесе. И ќе реши едно дерби со хет-трик. И Милан со тие пари го затвора Кореа за кој се запнале ко пијан за политика и се затвора кругот.
И одиме во нов круг после тоа здравје.
Дете на Арсенал
Нејмар самиот сака во Барса, плус кој ќе земат од Реал, Бејл и Хамес? Кутињо и Дембеле им се подобра опција. Со самото тоа што Реал се интересира за Нејмар покажува дека клубов трансферите ги менаџира на аматерски начин. А имаа време од пролетта и пак ништо не напраија. Која е поентата да носиш нови играчи кои ќе ти дремат на клупа а тие што ја усраа прошла сезона да бидат неприкосновени првотимци. Не дека е Нејмар лош играч, на страна што не го сакам, ама доаѓањето на Нејмар во Реал нема да ги реши очигледните проблеми кои ги има Реал и на средината и во одбраната. Ја се сомевам дека Зидан ќе истурка повеќе од полусезона, би сакал да грешам, али после ваква игра и проблеми со позиционирање и покривање во играта, нема простор за оптимизам па колку сакаат нека се вадат на тоа дека е само претсезона.Мислам дека PSG сака да им го ували Neymar на Real само за да го сочуваат Mbappe од нив.
Некои да ама некои ... Да не ја прочита некој темата ќе се збуниЛогични се муабетиве погоре, не знам зошто муабет за на чешма![]()
Ima interesnti. Baern. Go baraat za mufte nesto 15-20m EUR nudele ako ne vgodina za bez pari ke go zemele.
А ќе пробаат да го доведат Вернер за помалку пари бидејќи му истекува договорот следното лето. Нема заинтересирани за играчот, чудна работа, а не е толку лош и достапен е за околу 40 мил.
Автоматски споено мислење:
Тухел ќе го сака Дембеле по мое мислење бидејќи имаат работено заедно во Дортмунд
Автоматски споено мислење:
Играчот е подобар и од Мората и од Кореа така да ок си е сумата чим и за Кореа се бара 55 мил. Туку мене општо ме буни што ќе им е на Атлетико и Родриго при Мората и Диего Коста.
Дете на Арсенал![]()
доаѓа ко замена за Коста, многу често е повреден, неконстантна форма, веќе не му се игра фудбал и кариерата му е во слободен пад.И мене не ми е јасен потегот со Родриго, изгледа доаѓа како замена за Кореа, ако веќе не можат да го донесат Хамес можеа со парите да купат лев бек оти ако се повреди Лоди Саул ќе треба пак да игра таму![]()