Фудбалски/трансфер дискусии

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
И сеа Милан и без Кондогбија остана? Ќе испадне дека овој Галијани не знае да преговара за играч ако не се работи за free transfer. Или заборавил како. :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Атлетико ептен добри трансфери ќе направат со Вието и Мартинез, па ако го задржат и Гризман, нападот за новата сезона ќе им е подобар од претходната.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.849
Поени од реакции
116.024
И сеа Милан и без Кондогбија остана? Ќе испадне дека овој Галијани не знае да преговара за играч ако не се работи за free transfer. Или заборавил како. :D
Шала на страна али ако Галијани не знае како да си ја работи работата ондак не знам кој друг знае. Човекот има донесено еден милион страшни играчи во Милан, еден куп анонимуси кои се покажале како полн погодок во иднина, така да проблемот моментално мислам дека не е баш во него.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Шала на страна али ако Галијани не знае како да си ја работи работата ондак не знам кој друг знае. Човекот има донесено еден милион страшни играчи во Милан, еден куп анонимуси кои се покажале како полн погодок во иднина, така да проблемот моментално мислам дека не е баш во него.
Ќе оставам негова изјава за да се долови моментот.

Galliani: "The Kondogbia deal was done at 13:30 CET. Monaco had agreed to sell him to us for €40m, to be paid in two installments: 20 & 20."
Galliani: "The agreement that we made with Kondogbia on Friday evening, was confirmed on Saturday morning by the player and his father."
Galliani: "After we exchanged documents at 13:30 CET, they changed their minds or the other party offered them more money."
Galliani: "Only time will tell if this will turn out to be a good or a bad thing."
Galliani to Nelio Lucas yesterday: "We can't accept the Kondogbia deal at these figures."
Galliani to Nelio Lucas yesterday: "Sometimes one must have the courage to get up from the table instead of staying - so let's go."

Galliani said it to Nelio Lucas after Monaco had informed him that the price for Kondogbia had gone up to €40m + €3-4m in bonuses.

Парите ќе идат за други играчи тоа е јасно и сега за сега нема простор за паника.

Се збори дека блиску се до потпис со Витсел според Газета.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од што многу јако преговарал изгледа ќе ни го земе Кондогбија на позајмица сеа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Абе не сум детално запознат со неговата работа, ко интернет сензација да, за ќелавиот владее мислење дека е мадафакер меѓу договарачите. Не го судам, него ако му избегаат вака два скоро договорени играчи на најбанален начин, тоа е пропуст. Или ко што реков, низ сиромашниве години на Милан го усовршил ценкањето и купувањето за багателни суми а заборавил како се барата со голема сума. :D

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

Хуан Пабло Аимар и Хавиер Педро Савиола повторно заедно во Ривер Плата (знам дека е Плејт ама Плата е Плата :Д)

Аимар се вратил уште пред месец дена додека Савиола се очекува утре најкасно задутре да пристигне во богатиот дел на Буенос Аирес.

Ќе забораам иначе, а вреди да се спомне.
Аимар потпиша пред 5-6 месеци, ама се здоби со тешка повреда и пред месец дена заигра.

Жињак од Марсеј во Тигрес

Димитри Пајет од Марсеј во Вест Хем

Саму Кастиљехо и Саму Гарсија од Малага во Виљареал
Димитри Пајет уште нема потпишано за Вест Хем, се извинувам за дезинформацијава.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ај таму сега нека напрае некој глупост,па нека го стават у кафез со диви животни,да научи да не се лакоми.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Вие сигурно би одбиле неколку милиони евра, плус луксузно живеење во Дубаи. Требаше да остане во земја, во која се води војна (y)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Вие сигурно би одбиле неколку милиони евра, плус луксузно живеење во Дубаи. Требаше да остане во земја, во која се води војна (y)
Остануваме во Македонија :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Вреди играчот. И во друга земја ќе земаше милиони и ќе живееше луксузно.
Уште можеше да напредува во Европа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
А Интер, Милан и Рома го бркаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom