Луксузно можеш да живееш и во Шпанија, Италија, па и Англија (еве лондонските екипи). Не мора уште на 27 години кај арапине а не си постигнал ништоВие сигурно би одбиле неколку милиони евра, плус луксузно живеење во Дубаи. Требаше да остане во земја, во која се води војна
Добро, за Луиз Адриано правиме муабет. Сигурно не може да бира во кој тим сака да игра. Да беше нешто посебно, одамна ќе заминеше од Шахтар.Луксузно можеш да живееш и во Шпанија, Италија, па и Англија (еве лондонските екипи). Не мора уште на 27 години кај арапине а не си постигнал ништо
Ситуацијава Ливерпул-Ковачиќ ептен потсеќа на онаа пред година дена со Јунајтед-Видал... мислам да не сум им во кожата на фановите на Интер , овој трансфер може да се одвива цело лето дури и после 31 АвгустFC Inter Fans - Macedonia
Според последните шпекулации Ливерпул ја покачил понудата за Ковачиќ на 30 мил евра, точно колку што бара Интер за него.
Mr_CallumWright @Mr_CallumWright 28s29 seconds ago
Hearing Kovacic deal could be agreed soon as well. #LFC
Jay Riley @Jay_78_ 14m14 minutes ago
A little dickie bird told me we're keen on Mateo Kovacic too, lets see on that.
Прегледај го приврзокот 123515
ШТО СЕ ТРЕСЕТЕ ,ШТО СЕ ТРЕСЕТЕЕЕЕЕ !!
АЈДЕЕЕЕ !!!! #7
Не знам кои членови беа ама вака бараа. Една тема да е за пред трансфери, една за објавување и една за дискутирање на истите.*го отвара шаторот и почнува да кампува пред Кајгана*
Абе, @Peja989, @Syn, @Ilumious и остали модератори,
не е боље да се спои темава со таа за шпекулации? Дај не ја правете ко за Кладилница каде што седумсто правила се ставија, па се подели на седуманесет теми. Мислам дека овде е доволно онаа каде што е речиси само read-only и се ставаат само официјални трансфери, а оваа да служи и за шпеккулации.
Пошто вака мислам дека истите муабети се влечат у две теми.
Значи ја сум уствари контра-членот?Не знам кои членови беа ама вака бараа. Една тема да е за пред трансфери, една за објавување и една за дискутирање на истите.
Ако мислите дека е подобро така, не е проблем да ги спојам. Еве, нека дадат мислење поактивните и решен „проблем“ за неколку секундиЗначи ја сум уствари контра-членот?
Добро сеа ако сакам да прашам кој ѓавол опнавте 30 милиони за прокелтиот Фирмињо кога у тим имате многу слични играчи, а во исто време и да прашам што па ќе ви го и Ковачиќ при многу слични играчи, треба да пишам у двете теми одделно?
Се зезам. За последново, а за ова што кур правите со трансфериве, озбилно прашувам. Пак без големо име, пак со овие што имаат дриблинг, техника и спид 99 а останатите атрибути по 65? Велемајсторот ќе продолжи да игра 433 без класичен шпиц со три лажни напред, а?
да кажеме про-офанзивни средњаци во моментов ни се Фирмино, Кутињо, Стерлинг, Марковиќ и Ајб. Позади нив Милнер, Хендерсон, Џан, Лукас и Ален. Сега дека е подобра опција од било кој од овие, не би рекол али нема врска.Добро за Кова лично мислам дека е многу подобар од сите про-офанзивни средњаци што ги имате.
Згрешви погоре, не 433 туку 343 играше Роџерс во вториот дел чинам, изгледа пак ќе продолжи со тоа иако не знам колку му е проверена неговата тикатака.
Сепак лани беше клучната грешка, кога не провате да земете ѕвезда и да ја преплатите ако треба, за директна замена на Суарез, сега без ЛШ во ракавот, не знам...
Не беше и ти модератор во подфорумов?Ти како модератор треба да донесеш одлука што е најдобро за овој подфорум, дали да стојат двете теми или да има само една. После, ако одлуката се покаже како лоша, да си сносиш последици. А не ај договорете се вие и кажете ми, па после ако не чини ќе речеш е што се буните сега, вие така ми рековте да направам
Само по потреба, а ЕлНињо не ме тагна што значи дека не треба да се мешам во оваа одлукаНе беше и ти модератор во подфорумов?
Oh...