Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.492
- Поени од реакции
- 26.044
Мене поише за чудење ми се Бугарија и Азербејџан на 27-28 место.A i kosovo e previsoko na tabelava, ne veruvam deka se igra taka dobar futbal tamu.
Мене поише за чудење ми се Бугарија и Азербејџан на 27-28 место.A i kosovo e previsoko na tabelava, ne veruvam deka se igra taka dobar futbal tamu.
Лудогорец, Карабах...Мене поише за чудење ми се Бугарија и Азербејџан на 27-28 место.
Шо викаш и тоа си у право. Овие позади нив немаат ни една стабилна екипа за во европски натпреварувања.Лудогорец, Карабах...
Можеби не се игра, ама вложуваат пари косоварите. Сети се само лани или преклани Балкани играше групна фаза. Во Македонија со падот на Вардар, падна и фудбалот. Шкендија цело време имаше висок буџет заради нив и освојуваше по некој бод, ама сега сите слабо. Ама така ти е тоа кога на чело на федерација е партиски кадар, кога најталентираните играчи менаџерите ги водат во странство додека се млади (и таму пропаѓаат како жетон). А да не зборуваме за водењето на клубовите, доволно е да се види „амбициозниот“ Вардар со свињенко и оној идиотот. Па да се соберат 5-6 души од форумот подобро ке го водат клубот, ама така ти е кога има пари, а нема ред.A i kosovo e previsoko na tabelava, ne veruvam deka se igra taka dobar futbal tamu.
fifa mafija pa i toj ako mu e prav soigrac kolega ke se ogradi demek ne mislesee tk se zaebavavme ova ona isto vaka i so kavani koga bese u engleska u junajted imase situacija mu rekol negroo demek crnec na spanski na nekoj drugar i ovie 3 utakmiciw ban suspenzija demek vregjanje gluposti raealnoМу рекол "Џеки Чен" на тој кореецот од Волвс.
Не знам у која тема ова би се зборело и ваљда е спомнато негде (ама не видов некоја од темиве да е поврзана со нешто вакво?) Тухел нов селектор на Англија
До 2026 е договорот т.е. до после СП.
Штета што ќе мора да се навива против Тухел, ама од друга страна би биле интересни муабетите после следното СП и споредбите со Саутгејт.
Можеби ретроградно повеќе респект ќе добие Герет ако Тухел не стигне до финале/полуфинале на ЕП.
Лично, не верувам дека не би добил уште еден договор по 2026 освен ако не се случи некое чудо и многу веројатно ќе ја води репрезентацијата и на ЕП 2028
koga ke si otide ronaldo tolku gotovoo dzabe pioli dzabe strucjanici ke padne mitot za ovaa liga i tie pari nikoj nee gledaw ova sve e za pari tamu nema fudbalomanija nema drazh jbg nema nikad da gi gledam arapive
Ване од Прилеп го памти првиот натпреварМонтела и Манчестер одма ме потсеќа таму некаде 2017-2018 чинам беше.
Овој гревот беше тренер на Севиља, ќора победа немаа во лигата.
Играа осминафинале со Јунајтед на Мурињо и ги тепаа 1-2 во реваншот после 0-0 на првиот меч.
Бен Једер или како беше тој напаѓачот ги реши, знам дека интернетот падна таа вечер, форумот се обрна наопаку