Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Два термина требало а сега за нареден пат немаме играчи.. Само да ве потсетам ако не се собереме сега следен пат толку од терминот значи се нервирам да повторувам дека за терминот ако сте сериозни треба да се игра а не вака еднаш играм еднаш не играм, дури и во ситуација како што бевме вчера 8 луѓе да сме нема да биде проблем со замени, али тие што се стандардни ако забушаваат ништо од сериозноста за терминот.
Значи постојат обврски кои некогаш неможе да се избегнат, а јас лично сигурно нема да жртвувам нешто што ми е побитно за фудбал.
Дека ќе има 12 играчи ќе има во тоа сум сигурен...

G

_Ghost_

Гостин
Ќе има играчи, уживајте. пс Супервизор, нешто аватарчето глеам не ти е ко што треба.:D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ќе има играчи, ич не му мислите а и време е веќе и Мац да заигра :).

В

Вори

Гостин
Значи имаме приватни обврски,не можеме да играме.Ќе се соберат играчи,јас реков дека за мене ќе си најдам замена,што дигате паника?
Господ да чува,не сме биле сериозни и криви сме што не играме.Треба да го оставиме фудбалот за други работи.Јас радо би да играм фудбал цело време,арно ама некои работи некогаш не ми дозволуваат такво нешто.

Досега се собиравме по 18 души на темава,имаше секогаш вишок.Сега 12 ќе се соберат сто посто.3-4 ако не играме,не е крај на светот.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Абе што се напињате? И да нема луѓе ја се рачунам за два -тројца...така да нема да има проблеми,Џену може да биде голман,за другиве дами доколку присуствуваат не знам што позиции би играле,ги немам видено,Џену има да праи паради ко ВДС...не се сомневам:D
+ Kaiser ако ви го сснам...нема 1 да си отиде здрав дома:icon_mrgr:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Preckata od ramkata na golot na Kifla seuste zvoni i se trese :D

Za idnata utakmica ne sum 100% siguren, zatoa sto patikite mi skinaa konci utakmicava, taka da neznam kako ke se odvivaat rabotite na taa tema. Mislam deka ke potvtdam do ponedelnik za prisustvo(strogo od kaj plavite) :D

(Se izvinuvam za latinica)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Два термина требало а сега за нареден пат немаме играчи.. Само да ве потсетам ако не се собереме сега следен пат толку од терминот значи се нервирам да повторувам дека за терминот ако сте сериозни треба да се игра а не вака еднаш играм еднаш не играм, дури и во ситуација како што бевме вчера 8 луѓе да сме нема да биде проблем со замени, али тие што се стандардни ако забушаваат ништо од сериозноста за терминот.
Играм и јас следен термин :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас играм пошо мора патикиве да осетат победа ама малку покулирано ќе го прифаќам поразот кој се надевам нема бргу да се повтори :D.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ја више не мењавам аватар... :)
Веќе не менуваме аватари, нема смисол секоја недела една екипа да се брука. Бидна за вас една утакмица, бидна за нас една утакмица доста беше. Едно е ние меѓу нас да си пукаме сеир а друго цел форум да се чуди што ни станало па на секого да објаснуваш.

Од сеа ќе си честитаме победа а аватарите си ги оставаме и сите среќни и весели (освен поразените се разбира :D).

Мојот ќе го оставев до четврток ама почнаа да ми јадат гомна ради него па го вратив стариот, нема лутење :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom