Кој не смени аватар до крај на денов јас ќе му сменам, по мој избор))))
Не се лутиме ако се појавиш на следната и да си ја исполниш квотата од 2 голаЈа нема шо да мењам...не бев дел од поразениот тим ич не ми е гајле
Ај ако се лутат соиграчиве ќе сменам xD
Без иронија и сарказам, доволни ни се аватаритеКолку е само мирно,ги нема да пишат веќе најгласните,што е работава не знам
Иначе да Кајзер,победата е делумно црвена,да не беше вашиот играч ќе изгубевме 10-1![]()
Не знам дали баш беше втор состав.Истиот состав од првиот пат кога игравме во Расадник,само без тебе,а + Супервизор.Е да,и Џеко го немаше.Али отприлика сите си бевме таман.Ај ја да изразам солидарност со колегиве
иначе плавиве ко интер се 10 губат 1 тепаат и се ку*чат и тоа со втор состав игравме![]()
![]()
Ќе се договориме ако губиме у иднина пред крај на терминот го напуштаме балонот демонстративно,они нас ќе не тепаатНе знам дали баш беше втор состав.Истиот состав од првиот пат кога игравме во Расадник,само без тебе,а + Супервизор.Е да,и Џеко го немаше.Али отприлика сите си бевме таман.
Не ми се ваѓајте сега,не бидете како Барселона.Бидете големи и во порази
Ја па се зачудив што не ни пуштивте прсклалки или пак да ни напраевте некоја ујдурма,али да не би давам идеи за наредниот пат кога ќе изгубите пак
Иначе дечки,кога сме за наредниот пат,јас нема да играм,ви кажувам уште отсега.Идниов четврток ќе го пропуштам,па се гледаме здравје за две недели.