Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ах, лошо вака, барем недела дена да си испоштовавте. Јас пред 3 и пол години не верував дека Фелпс ќе собере 8 злата па носев цел месец little princess со розево у потпис :)))))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Не ми е јасно како може да ви е битно што ќе каже некој на форумот за вашиот аватар...
Кладбата беше помеѓу нас така да сите треба да си ја испоштувате до четврток

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми е јасно како може да ви е битно што ќе каже некој на форумот за вашиот аватар...
Кладбата беше помеѓу нас така да сите треба да си ја испоштувате до четврток
Еве на пример кога ќе видам дека Топче искоментирал нешто во фудбал со аватаров каква смеа ми надоаѓа :pos:

G

_Ghost_

Гостин
Кога ќе те видат другите со таков аватар (или боки, сеедно) нема сериозно да те сваќаат.:)
Али сеедно, мене ич тоа не ме засега, воопшто не ми е галје што мислат другите, се додека пишувам што треба и кај треба.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Еве на пример кога ќе видам дека Топче искоментирал нешто во фудбал со аватаров каква смеа ми надоаѓа :pos:
Не го чепкај Топче, супер му е аватарот, мојот беше ептен крвожеден :D.

Јас возам двајца плави со кола секоја утакмица, ќе ми простат еден аватар :D.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не бевте будали, туку бевте многу фер. Мене почна еден да ми јаде гомна на една тема па затоа го вратив стариот. Со некои не можеш со фино да се разбереш.

И онака веќе нема да ставаме такви аватари, вас ви се извинувам што го вратив стариот предвреме ама морав.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дјуд пак игра за нас да не мислите трајно ви го дадовме, ние самите си направивме кикс, црвен да ви ја јакне средината тоа веќе нема да се повтори :D.

Џеко се враќа во напад а и јас си извлеков искуство така да мислам ќе бидеме појаки и покомпактни, ќе биде пак јака утакмица ;).

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ново Лисиче има купче слободни терени, може и Мац да го викнеме он често игра таму :). Ако е времето добро :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom