Фрчкоски кандидат на СДСМ?!

Статус
Затворена за нови мислења.
G

grande-juve

Гостин
Универзитетскиот професор Љубомир Фрчковски ќе биде заеднички кандидат за претседател на Македонија на СДСМ и НСДП.
Вечерва на конвенција ќе се изјаснуваат делегатите на двете партии. Веста штотуку ја соопштија за А2, лидерите Зоран Заев и Тито Петковски.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Беља работа.....:jaj:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
хахахахахханннн
На глупостите им нема крај....
Веселата дружина повторно се избламира пред народот....таму навистина има негостаток од интелигенција...
R.I.P sdsm

Член од
23 декември 2007
Мислења
486
Поени од реакции
6
Универзитетскиот професор Љубомир Фрчковски ќе биде заеднички кандидат за претседател на Македонија на СДСМ и НСДП.
Вечерва на конвенција ќе се изјаснуваат делегатите на двете партии. Веста штотуку ја соопштија за А2, лидерите Зоран Заев и Тито Петковски.
И на НСДП? Па зар не рекоа дека ќе застанат зад Нано Ружин заедно со ЛДП?

Во секој случај, оваа нивна одлука е толку катастрофална, што сеуште не ми се верува. Размислувам за нивното резонирање, и дојдов до неколку можни причини:

1. Не се во допир со реалноста.
2. Се надеваат да го протуркаат во вториот круг, каде што би профитирале од албанскиот глас (зар не беше жена му Албанка?).
3. Имаат нешто во ракав, што допрва ќе се искристализира.

Дали има некој друга идеја, или пак оваа мистерија ќе влезе во историјата како нерешена заедно со Бигфут, значењето на животот и чудовиштето од Лох Нес? :nesvest:

Член од
22 декември 2008
Мислења
372
Поени од реакции
11
2. Се надеваат да го протуркаат во вториот круг, каде што би профитирале од албанскиот глас (зар не беше жена му Албанка?).
Првата жена на Грчко е албанка. Ја откачи за младо девојче од правен факултет (кај што и предавал). Добро - тоа е лична работа - и нема тука ништо за осуда.

Ама дека албанците ќе се залетаат да гласаат за Грчко - хи хи - јок вала.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
СДСМ и НСДП:

Официјален кандидат:
Љубомир Фрчковски

Неофицијален
(и вистински подржуван):Љубе Бошковски

Идила :wub:

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Auuu strasno e ova ama ne mi e cudno dodeka Branko se mislese i se mislese koj da go stavi za kandidat i stom go izbra Frckovski se gleda deka ima dupki i vo mozokot ne samo na liceto :uvo::uvo::uvo::pos2::pos2::pos2:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Значи СДСМ не можеа да смислат подобро решение.:pos: Пола земја не може да го смисли органски Фрчко, тие сакаат претседател да го прават. Најдобриот момент беше вчера кога во вестите на А1 правеше профил за следниот претседател и рече дека треба да биде човек со кредибилитет и кому јавноста му верува. Очигледно не мислел на себеси.:pos2:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Со кеиф ќе ги гледам дебатите... Оф оф оф...

Штета пред време што губи Фрчко... Во вториот круг ќе беше поинтересно...

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
koj vtor krug,bre covekot ne vleva tamu tamu ke bidat selmani i ivanov:pos2:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Според фотороботот на граѓаните, тој е следниот прецедник.

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Дури сега СДС ја усраа и тоа јако! Пошто им се љубоморни на ВМРО за глупоит кандидат, овој пат и они да не останат покусо го извадија Фрче. Жалам што партииве мислат дека народот сеуште пасе трева.

Искрено нема асален кандидат овој пат, незнам ни дали ќе гласам. :S

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Со кандидирањево на Фрчо, СДС најверојатно мислат да направат тест да видат колку од Македонскиот народ е комплетен идиот, или со него да идат на тивок бојкот на избориве, поради бидејќи што ни нивото гласачко тело не би гласало за ваков човек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom