- Член од
- 15 април 2013
- Мислења
- 1.038
- Поени од реакции
- 796
Овај Skrill е ужас невиден. Се правев како што треба, побарав верификација на адреса и писмото (наводно) го пуштија 23.11., но се уште не е пристигнато. Потоа пуштив и скенирана лична карта и скенирани документи од банка, од девизната сметка и пак ништо. Пракам меилови и пак ништо. Потоа прочитав на нивната страна дека верификација е потребна ако сакаш да ти се зголеми лимитот, а бидејќи мене лимитот ми е доволен реков да пробам со 100 долари да тестирам. Еланце уредно за 2 саати ги пушти на Скрилл, и кога сакам да ги повлечам бара верификација на идентитет. Пратив пак маил и порака на нивната страна на ФБ, па се надевам ќе се среди. На нивната страна на ФБ читав многу, многу жалби и поплаки, кои ги има се повеќе во последно време, и се жалат луѓе кои го користат со години, ама проблеми се јавувувале во последниве месеци. А и некаде прочитав дека е пред банкрот. И битна информација е дека скрилл на 100 долари ќе ми земе 4,6 долари, ќе можам да повлечам само 95 долари. Да ги земем тие 100 и повеќе никогаш нема да го користам и воопшто не го препорачувам.
Да не ти бара верификација на сметката/картичката на која ги симнуваш, различно е од верификација на идентитет
Во тутунска најбрзо ја средуваат оваа работа со порака на телефонот, скрил ти повлекува од картичка а на телефонот ти стигнува точна сума, ја внесуваш и верифицирана е картичката дека е твоја.
Парите пак ти се враќаат на скрил акаунтот можеш да си ги повлечеш со другите мислам дека максимум е 150 ден 3 долари
Најголема сопка на скрил е валутата ако ти праќаат долари а си го наместила на евра зема провизија и нема начин да го смениш. Провизијата е околу 4 долари за сите суми до сега што ми ги праќаа во евра а јас имам доларски скрил.