Фризури

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
ej stvarno ne mislam deka zenska treba da ima plava sekogas peglana kosa i mnooooooogguu dolga za da bide ubava.:nenene: bas moze da ima i kratka ,vitkana i kafeava kosa pa pak da e cool

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ау, колку си ги сакам локните и колку не би ги менувала за ни една фризура за која ќе треба да седам два дена на столица:)

едит: Еве ми ја „фризурата“ и на сликичка:) Тертманот беше шампон и сушење без фен:)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
пред 2/3 години само во овој стил:

eдно време забегував и со вакви фризури, оти премногу слушам Murderdolls и Misfits:

sea sum ko emo.

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
пааа ја претпочитам долгаи права коса-пошо имав таква пред 4 месеци.мене косата ми беше опсесија и стаав секакви препарати и многу ја пеглав косата и почна да ми паѓа и морав да ја скратам.и го напраив тоа и сеа иам кратка коса шо е многу кул и не се замарам воопшто.хех

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.881
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:Кристијано Роналдо добра фризура абе не трипај го памтиш кога дојде во Манчестер ти?? По Чаирска фризура немам видено со бланшираната шишка како од Бит Пазарска тезга да го донесоа директно sd sd

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:Кристијано Роналдо добра фризура абе не трипај го памтиш кога дојде во Манчестер ти?? По Чаирска фризура немам видено со бланшираната шишка како од Бит Пазарска тезга да го донесоа директно sd sd
Тогаш да ама сега добри фризури прави. Сигурно некој му кажал дека лошо му стојат чаирсите па почна со модерни. Мислам дека сега е добар.Поздрав

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207

Абе чоекот тогаш беше мочко ама сега созреа и вече нема некои такви фризури све некои јаки, а морам и да го пофалам у последно врме на чоекот му стои секоја фризура што ќе ја одбере.

Kajgana Shop

На врв Bottom