Фризури

Епа добра ти е .. Мислам ми се допага флизручето .. а и плавичко Уф уф хехехе

поизз

Пери носи :pos: - не се тинтрам многу ме мрзи, а и имам слабо влакно имам! Шампонче, регенераточе, 2-3 четки ќе и "удрам" при сушење и толку! Ае да и шишките ги пеглам оти ми се ужас иначе!

cyberlady напиша:
Денес бев на фризер па еве слика :

436134609.img.jpg

:kajg:
:nemoguce:

Туку, еве уште нешто убаво и природно ...

christinamilian82906250.jpg

staceyferguson806250.jpg

courtneycox806250.jpg

Дај бе ставете некоја машка шик фризура не многу долга така по кратка од преги само женски фризури гледам

Милан Ѓурѓевиќ стил, таман за тебе мун рајдер.

Не,јас сум повеќе за Љупче Наумовски

`Ангелче` напиша:
Не,јас сум повеќе за Љупче Наумовски
И мене тој ми е фаворит , ќе треба да го делиме

Мене многу ми се свиѓаат емо фризурите и би сакала така да се ишишам,ама моментално имам шишки па треба да чекам да пораснат, па плус нејќам да експериментирам.. еве некои слики
z23748147.jpg
emo-hair-39984.jpg

Can_I_be_your_emo_girl_by_Leakingblackheart.jpg
emo_haircut2.jpg

Оф топик: Фризурата е многу убава и шиковска, ама кога ќе ми текни дека цела половина од женската популација во Битолата наша е вака истрижана ја одпоштовав фризурата. Што е многу -многу е!

Фризурата треба да одговара не само на обликот на лицето, туку и на ТИПОТ на косата. Девојките ова често го забораваат, па трошат часови и нерви пред огледало за да ја постигнат првобитната фризура.

Добра фризура е онаа со која косата изгледа добро после бањање, сушење природно (без фен) и евентуално додавање на еден продукт за обликување на косата. Понатаму, во зависност од расположението и времето, со помош на фен, пегла и други додатоци можам да правам фризури ко овие што ги постирате погоре.

Затоа, не жалам пари за шишање на фризер. Се советувам со фризерот/стилистот дали фризурата која ја сакам ќе ми одговара, и често ги прифаќам нивните предлози. После шишање не давам да ме фенираат, туку ми ја обликуваат природно.

Како последица на ова, косата ми е тип топ за 6 минути. Повеќе време за љубов.

Еве по некое фризурче за мажи :) оти гледам многу феминизам тука све жени.

23317219.jpg
blonde_man.jpg

styling_man.jpg
20061128_hairstyle.JPG

istockphoto_3464611_young_man_with_glasses_05.jpg

menshair-big.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom