- Член од
- 27 мај 2012
- Мислења
- 186
- Поени од реакции
- 112
Neka napravat edni vakvi i za tuka amblemot od vardar a dole da pisuva skendija tetoveПрегледај го приврзокот 48000MADE IN CHINA
ова ме потсети на еден колега на работа со име Гимназија (од Куманово беше,дојден)
ме потсети на случка со Никола Карев, внук на Никола Карев, го запира милиција (да, милиција зашто ова беше пред повеќе од 20-тина години) име и презиме?.. Никола Карев..овие веќе лути..те прашав како се викаш..Никола Карев де..еден ќотек веднаш потоа ниту две секунди заостанување абре чекајте луѓе, еве ви лична карта аааууу, абе овој стварно се викал Никола Карев, ние мислевме пијан па нас не заебаваш овдеабе вие си мислевте, не си мислевте, јас си окркав ќотек на права правдина одтогаш-вели Никола, кога ќе ме прашаат, си стекнав навика да си ќутам и извадам лична карта па нека си чита самиот..како се викаш,тој ја кажуваше вистината и само вистината: ГИМНАЗИЈА
а тие повторно веќе лути: не те прашувам што имаш завршено, туку кажи име:
ГИМНАЗИЈА - пак одговара колегата и вади лична карта,иначе нема крај на расправиите,не му верувал никој,па дури и ние а на платна листа исто ГИМНАЗИЈА.
Гоце Делчев се викаше тој што го сопреа, од горно лисиче селото. Син на еден од овие големиве ВМБЛОВЦИ основачите на ВБЛО и на телевизија го имаше целиот испокршен. ПС се познавам со човекотме потсети на случка со Никола Карев, внук на Никола Карев, го запира милиција (да, милиција зашто ова беше пред повеќе од 20-тина години) име и презиме?.. Никола Карев..овие веќе лути..те прашав како се викаш..Никола Карев де..еден ќотек веднаш потоа ниту две секунди заостанување абре чекајте луѓе, еве ви лична карта аааууу, абе овој стварно се викал Никола Карев, ние мислевме пијан па нас не заебаваш овдеабе вие си мислевте, не си мислевте, јас си окркав ќотек на права правдина одтогаш-вели Никола, кога ќе ме прашаат, си стекнав навика да си ќутам и извадам лична карта па нека си чита самиот