Фото хумор и интересни фотки!

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
ова ме потсети на еден колега на работа со име Гимназија (од Куманово беше,дојден)
и тука работеше 40 год,сега е во пензија,живее во населба Лисиче до пругите.
Секаде и секогаш кога на шалтерите ќе го прашаа: како се викаш,тој ја кажуваше вистината и само вистината: ГИМНАЗИЈА
а тие повторно веќе лути: не те прашувам што имаш завршено, туку кажи име:
ГИМНАЗИЈА - пак одговара колегата и вади лична карта,иначе нема крај на расправиите,не му верувал никој,па дури и ние а на платна листа исто ГИМНАЗИЈА.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
..како се викаш,тој ја кажуваше вистината и само вистината: ГИМНАЗИЈА
а тие повторно веќе лути: не те прашувам што имаш завршено, туку кажи име:
ГИМНАЗИЈА - пак одговара колегата и вади лична карта,иначе нема крај на расправиите,не му верувал никој,па дури и ние а на платна листа исто ГИМНАЗИЈА.
:) ме потсети на случка со Никола Карев, внук на Никола Карев, го запира милиција (да, милиција зашто ова беше пред повеќе од 20-тина години) име и презиме?.. Никола Карев..овие веќе лути..те прашав како се викаш..Никола Карев де..еден ќотек веднаш потоа ниту две секунди заостанување:) абре чекајте луѓе, еве ви лична карта:pos: аааууу, абе овој стварно се викал Никола Карев, ние мислевме пијан па нас не заебаваш овде:pos:абе вие си мислевте, не си мислевте, јас си окркав ќотек на права правдина:pos: одтогаш-вели Никола, кога ќе ме прашаат, си стекнав навика да си ќутам и извадам лична карта па нека си чита самиот:pos:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
:) ме потсети на случка со Никола Карев, внук на Никола Карев, го запира милиција (да, милиција зашто ова беше пред повеќе од 20-тина години) име и презиме?.. Никола Карев..овие веќе лути..те прашав како се викаш..Никола Карев де..еден ќотек веднаш потоа ниту две секунди заостанување:) абре чекајте луѓе, еве ви лична карта:pos: аааууу, абе овој стварно се викал Никола Карев, ние мислевме пијан па нас не заебаваш овде:pos:абе вие си мислевте, не си мислевте, јас си окркав ќотек на права правдина:pos: одтогаш-вели Никола, кога ќе ме прашаат, си стекнав навика да си ќутам и извадам лична карта па нека си чита самиот:pos:
Гоце Делчев се викаше тој што го сопреа, од горно лисиче селото. Син на еден од овие големиве ВМБЛОВЦИ основачите на ВБЛО и на телевизија го имаше целиот испокршен.:pos: ПС се познавам со човекот

Kajgana Shop

На врв Bottom