Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
А ако ти затреба од 16 Гб ќе треба хипотека да даиш за да ја купиш.Па што зборам јас? Апарат уште еден ќе си купам некој онака, колку да има
А ако ти затреба од 16 Гб ќе треба хипотека да даиш за да ја купиш.Па што зборам јас? Апарат уште еден ќе си купам некој онака, колку да има
Не бе какви 16GB, Боже Са4уј, страв ми е да помисламА ако ти затреба од 16 Гб ќе треба хипотека да даиш за да ја купиш.
Не му треба СД картица, му треба за Сони мемори стик дуоКај нас некако не ги апдејтуваат цените посебно на работи кои послабо се трошат. Во Србија SanDisk 8gb се наоѓа за 30 евра, додека во Америка истата е 25 евра. Земи си една од 4гб од Анхоч за 1190 денари, мислам дека доволна ке ти биде а и цената е ок.
http://www.pixplus.com.mk/index.aspx?tabindex=0&tabid=1&productid=1002&directoryid=+154&ctrl=productdetailsШто апаратче можам да земам за до 7000, 8000 денари. Знам дека не можам да се надевам на нешто премногу, но кога веќе ќе зимам за тие пари да знам што марка, или доколку знаете некој модел можете и да го потенцирате.
фала
фала друже, изгледа интересно морам да признаам
Пробај да најдеш Canon 20d само пази со каков објектив, избегавај 18-55 од постарите (без IS) пошто се лошинајдобар избор на апарат до 300$ od EBAY???