Фото берза [помош при избор на фотоапарат]

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Абе го дава за 350 долари. Е сега имаше коментар дека Sony DSC-H7 што е понов и подобар модел на ново кај нас бил 420 евра. Па ме интересира вака према карактеристики дали е добар? Што му фали? И за колку одприлика би вредел на старо? Мислам дека е многу 350 евра за овој модел.

DzULA

Nikonian
Член од
31 мај 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Tipce a zosto ne si najdes poloven Canon ili NIKON, barem gi ima mnogu (koga vekje prasuvas za polovno), na pr. ima Canon 350D za 400 evra na staro vo Skopje

abdal

Casanova
Член од
14 мај 2007
Мислења
95
Поени од реакции
0
jane na staro brat sigurno ne se prodava vakov
A da go zemes na novo ne ti vredi zaso e poluprof. aparat i nema da ti vredi, a za mala paricka moes da si zemes epten dobro aparatce na pr. samsung xs 1000
ili nekoj drug slicen i veruvam ke bides epten zadovolen
Se nadevam ti pomognav :salut:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Абдал а да пишеш барем што како зошто има апаратов наместо сите да гугламе у кратки црти пиши има тоа тоа и тоа толку пари е јас сум презадоволен...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Некој со предлог за продавница. На пример, АМЦ не го спомнувајте не земам од таму, а и за Германос имам доста поплаки слушнато. Од друга страна се најевтини(логично нели). Предлог?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Од АМЦ бегај подалеку. Инаку, Германос си продаваат производи од застапниците за фирмите, на кутиите си стои кој е увозник за Македонија, исто како да си го купил од кај нив, Германос се нивни дистрибутери.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Мистичен напиша:
Од АМЦ бегај подалеку. Инаку, Германос си продаваат производи од застапниците за фирмите, на кутиите си стои кој е увозник за Македонија, исто како да си го купил од кај нив, Германос се нивни дистрибутери.
Викаш нема да имам проблем ако земам од кај нив? И дај ми ти директно предлог, зашто знам дека со темава си бајаги запознаен, што да земам, од 10 до 15тина илјадарки...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Виктор сега баш разгледував еден проспект од германосци:) да ти кажам Кодак апаратчињата според цената се добри за 7-8000ки можеш да си земеш топ апаратче и ич уво да не ти чуе, сите скоро по некои 6-7 мегапиксела, 4хзум 2,5инчни дисплеи за домашна атмосвера топ

DzULA

Nikonian
Член од
31 мај 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! NIKAKO kodak
Viktor! Odi do PixPLUS kaj Bunjakovec i gotovo
NAJ evtini se ili proveri si od doma na www.pixplus.com.mk

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
DzULA напиша:
NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! NIKAKO kodak
Viktor! Odi do PixPLUS kaj Bunjakovec i gotovo
NAJ evtini se ili proveri si od doma na www.pixplus.com.mk
Бев, ама не се најефтини бе... Германос има све поефтино за илјадарче... :toe: Спореди да видиш. Ама професионалци се... ми објаснија све ептен убаво, и затоа ми се по мерак пиксплус... ама ќе видиме... фала ениуеј...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Викторгг напиша:
Викаш нема да имам проблем ако земам од кај нив? И дај ми ти директно предлог, зашто знам дека со темава си бајаги запознаен, што да земам, од 10 до 15тина илјадарки...
Предлог, најубаво да прошетаме заедно, да видиме што се нуди и дали вреди за парите.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
E pa vaka kazi za so potrebi tie dali amaterski samo za ckrapanje ili si nesto advanced?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Се продава Sony Cybershot DSC-R1 користен скоро една година, во топ состојба. Технички карактеристики и review - тука. Цена 800 евра.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Продавам Trust 760 powercam

• Compact digital camera with 2.0 Megapixel sensor and 4.0 Megapixel camera resolution
  • High quality Panasonic CCD optical sensor for sharper pictures
  • 4cm colour TFT display for direct review of pictures and videos
  • Bring objects up to 4x closer with integrated digital zoom function
  • Integrated flashlight for bright pictures in situations with little light
  • 8MB memory built-in and pre-installed for a maximum of 111 pictures (640 x 480)
  • Memory expandable with optional SD card
so SD memoriska karticka od 128 mb

pocetna cena 3000 den

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Mистичен а од опрема што доаѓа? Или фул е? И паѓање на цената за една година само за 118евра:nesum:па го има малце преценето твојот пријател мислам, 56000 е нов

Kajgana Shop

На врв Bottom