- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.616
- Поени од реакции
- 29.515
Hadjar, Bortoleto, Doohan, Lawson i Alonso, 5 rookies out na dozd, nazad u f2 site 

Зато секогаш има прв и втор возач, ако се знаеше хиерархијата втор ќе завршеше Пиастри. Разбирам во Ферари да не се знај редослед со искусните возачи ама на Пиастри шо му е втора сезона да не можат да му кажат дека ќе работи за Норис и дека ќе дојди неговиот момент во иднина не ми е ич разбирливо.се спукале мекларениве гледам. Пиастри аут а Ландо победил. Мислам дека на Мекларен не му треба вака дешавки кога Макс им дише зад грб на секоја трка.
Иначе Лиам Лосон претпоставувам дека ќе лета за многу кратко.
Da ne bese greskata na Noris u negoviot zadnji krug, on najverojatno ke bese na pol, ama ne uspea da go zavrsi izleze siroko, pobrz bese od site vo istiot. Ako nisto ne se smeni sezonava kaj drugite, prilicni jasen ke bide epilogot i kaj vozacite i kaj timovite.
Мкларен изгледаат страшно. По сите правила и прописи, треба да доминираат гадно. Норис мора да искористи ова што му го даваат од фабрика и да направи разлика уште сега на почеток...Da ne bese greskata na Noris u negoviot zadnji krug, on najverojatno ke bese na pol, ama ne uspea da go zavrsi izleze siroko, pobrz bese od site vo istiot. Ako nisto ne se smeni sezonava kaj drugite, prilicni jasen ke bide epilogot i kaj vozacite i kaj timovite.
Ama pak ke kazam, lani nestata drasticno se smenija posle Majami, taka da ne bi trebalo da sudime sea bilo sto, ama Noris mora da ja iskoristi ovaa dominantnost i da pravi pomalce greski, ko denesnata, za da nabilda dobra prednost tuka ko Maks sto napravi lani.
I minatata lesno mozese da ja izgubi pobedata, a inaku gledav inserti od istata, elelele kolku malce falese koga izletaa i on i Piastri, ovoj vtoriov da go zakaci Maks i da ja zavrsi trkata i za dvajcata, toa na prenos ne go primetiv mada i ne ni gledav neso asalno radi ova sto se sluci vo Kocani, na toa samo se fokusirav i cekav novi vesti.
Razlikava inace sto Maks ja prai vs negovite zadnji 2ca kolegi e strasna, da se postavi prasanjeto dali e do niv problemot ili ednostavno RB imaat sranje bolid, i toa ne mozeme asalno da go vidime poradi Verstapen. Znam deka cel dizajn i karakteristiki gi vodat na negoviot stil na vozenje ama do tolku li toa da e problem za da i Perez i Loson ispagaat u q1, ne mi e verno tolku ova. Od ova najmnogu valjda e srekjen Yuki, mozna e ovaa rokada vo tek na sezonava da se desi.