Гледам ви се допаднаа коментаторите, но за мене беа изгубени, и тоа подоста. Пратам Ф1 од Лауда кога се тркаше, така да барам и квалитет на преносите да иде нагоре со годините. Несфатливо е да се кажуваат такви гафови во еден пренос.
1.Цело време мислеа дека Батон има едно влагање повише во бокс од Мерцедесите, ако ги нема во кадар не значи дека не биле на замена, фино лепо постои лајв тајминг на интернет па треба да го пратат, двајца не се за џабе
2.Како може со овие правила да каже- лесно го поминал овој е тежок со резервоарот фул му е а овој е празен-алоо нема долевање гориво, разликата е минимална зависи кој мотор колку троши
3.Алонсо иде накај бокс и наеднаш се враќа од пред влезот, циркузи, Чупевски се вика се предомислил, другиов НЕ, епа добро, сакал да го претекне овој пред него а тој иде у бокс -ЛОЛ, е вика овој, сега ќе ти објаснам, сменил мислење Алонсо.....
4.Идат еден по друг Алонсо-Розберг-Маса, ги нема у кадар некое време па пак ги даваат, вика отидеее Розберг, а не гледа дека Маса со жолтата кацига е зад него а не Алонсо,
5.Тимско радио - ќутиш и оставаш други да чујат а не да си збориш преку тонот, па уште и небулозни преводи од Чупевски- абе го смируваат од боксот...
6.Што мора толку самобендисаност-ете реков ја ова,реков ја она...па уште имал врски па кажува за Порше купот пред трката што беше, па и јас го видов тоа на сателитска, не живееме у Сврипичино у среден век, не треба да подценуваш гледачи..
И на крај вика 3 сезони откупиле, ме усреќија. Кај лоша слика на МТВ, кај коментаторите.