Формула 1 - сезона 2012

M

MrzaRules

Гостин
добро кој е досадниов коментатор шо ја тупи цело време со прикаски

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Michael Schumacher - Not Qualified

ипак секоја чест за Maldonado

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Браво за Малдонадо. Иако сум Ферари и Алонсо дечкото си заврши работа. (y)

Дефинитивно најинтересната сезона до сега. Ќе биде јако до крај

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Пневматици, пнецматици, пнецматици... цела трка само ова го слушав мислам.

Иначе овие трки ми се убави кога некој непознат ќе победи. Браво за Малдонадо. Издржа до крај. :)

Најверојатно ќе има уште едно изненадување на следната во Монтреал. :D

Член од
14 август 2010
Мислења
1.223
Поени од реакции
1.481
Cestitki za Maldonado, bravo i za Koki, odlicen denes, sekoja trka se podobro i podobro komentira, koga nekoj ne go biva za komentiranje znaeme site da go psueme, no koga nekoj go biva, isto znaeme da mu odademe priznanie :cuc:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Видов дека Алонсо изби напред но не видов како Малдонадо го доби Алонсо за прва позиција бев отсутен баш тој период на кратко:)
Kaко и да е честито за дечкото одличен перформанс и иако сум фан на Ферари не можам да кажам дека не ми е мило што победи Вилијамс одамна немаат победено а и Малдонадо ветува многу,го приметив и на претходните трки одличен беше сепак е уште руки.
Кими и Лотус малце ја утнаа стратегијата со питот иначе и он ке беше во борба за победа.
Мило ми е за Ферари пак ке се вратија во игра,Фетел мислев ке падне од прво место во генерален пласман но барем Алонсо успеа со лигушот да се израмни во бодови.
Све на све многу неизвесна сезона:)

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.854
После 8 години Вилијамс успеа да извојува победа.
Редно е Вилијамс да се врати како во старите добри времиња во крајот на 80-тите и почетокот на 90-тите.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
На Вилијамс им се запали боксот имаат штета на болидот на Сена и на опремата.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
и повреден бил еден од механичарите на другиот тим, на Force India.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
За трката, немам шо да коментирам. Подосадна ја напрај казната на Хамилтон, инаку ќе беше далеку повесело напред. Честикти за Вилијамс :)

Околу коментаторското дуо на МТВ кратко и едноставно: на батките им нема поправка, дефинитивно. Оние се оштетени максимално, и невервам дека од двете дрвца ќе се напрај било какво свирче. Добро бе ај разбирам, не знаете да ги разликувате Хамилтон од Батон... има лајв тајминг на нет.... гага е... не знаете да го користите, ок.
Ама да ми удира некој со глава во ѕид и да ме убедува дека Хамилтон е тој шо е зад Розберг (едно 10 круга), притоа 2 пати се појавува на екранот battle for X place, Rosberg Button... значи дека не ја гледате трката во монитор, или ако ја гледате сте неписмени да прочитате шо пиши. Е да му ебем матер, таков коментатор нејќам да слушам. Не доктор на науки, ако сака Карлос Слим нека биди. Не ве бива, фала чао пријатно!

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
^Се убрза ферари и мекларенџииве одма нервно попуштаат :icon_lol:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Наместо тоа да им одговара што ке имаат асален ривал настрана од Ред Бул,на мене ми е 100 пати поинтересно да се тркаме со Мекларен него со Ред Бул.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Се гледа дека долго не пратиш. :)
Знам дека Маса не е еден од најдобрите возачи во Ф1, но отсекогаш ми се допаѓал неговиот начин и стил на возење, и се надевам дека во скоро време ке ги подобри своите резултати (y)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Знам дека Маса не е еден од најдобрите возачи во Ф1, но отсекогаш ми се допаѓал неговиот начин и стил на возење, и се надевам дека во скоро време ке ги подобри своите резултати (y)
кој стил бе? ко без душа ми вози мене, во последно време кој стасај помини го, не го глем стило во возењето кај него..

Kajgana Shop

На врв Bottom