Зад Баричело, кој дефинитивно е најмалер возач во историјата на F1.
Монтоја (WTF ништо не покажа освен што го слупа Кими кој му беше клубски колега во Канада 2004 и му ја заеба битката за титулата), Хамилтон, Фетел, Росберг сеуште се дечурлија (особено последните двајца) кои треба да се докажуваат. Ако ги ставаш во еден кош со Шумахер и Хакинен, тогаш треба да се преиспиташ малку...
Патем, кога од Алонсо ќе видеш нешто од типот на БОРБА за прво место слободно јави ми... незнам зошто но тој човек иако има 3 титули, јас од него немам видено ниту еден дуел за победа.
Монтоја да мислеше со глата ке беше уште во Ф1 ама се замислуваше дека во НАСКАР вози кога ги чукаше сите
ми текнува кога Монтоја во Монако го лупна Шумахер во тунелот а за Кими ми е многу смешно кога го лупна и зато чичко Рон Денис му ја покажа вратата па сега нека се чука колку сака во Наскар
а дечурлиите за да ги стигнат Шумахер и Хакинен треба уште фурни леб да јадат
а Алонсо има борби со Шумахер и го има и победено сега не е важно дали за 1 или за 15 место (и нема 3 туку има 2 титули...Алонсо)
That all folks!!!
Заврши и последната трка од овогодинешниот шампионат во Формула 1. Честитки за Ред Бул на освоената 1-2 победа и секако честитки за Фетел. Заслужено победи со одличното возење. Штом не дозволи Хамилтон да му избега на стартот знаев дека ќе победи. Проблемите на Хамилтон со кочницата на десното тркало поради кои мораше да ја заврши трката само му помогнаа. Батон заврши трет но мислам дека ако имаше уште 2-3 круга ќе го минеше Вебер и ќе завршеше втор.
И на крајот за жал Мекларен успеа да заврши пред Ферари во конкуренција на конструктори. Ајде наредната година ќе им се реваншираме
.
чудо големо (Мекларен пред Феррари) џабе фрлаа пари Мекларен за развивање на болидот и победиа за 1 бод ама ако не му се случеше на Маса тоа шо му се случи Ферари ке тепаа ама то е
е сега в година го немаат Раиконен туку го имаат Алонсо
(значи пак ништо не прави Ферари за жал оти го имаат возачот кој најмногу калкулира според некои мислам за Алонсо )
значи сите надежи кон Маса а Маса не е врвен возач
:tv:
Сезонава беше катастрофа! Ферари в година ќе бидат први. Се надевам дека ќе биде многу понеизвесно.
се надевам дека Ферари ке бидат 1-ви а и дека ке има далеку поинтересна сезона
Ферари Мекларен Браун Ред Булл и уште 1 2 тима ке бидат силни
само да не се случи Лотус или Манор да бидат како Браун оваа година
Тојота се откажа нема да вози следната година....
ова јапонците стварно не ги бива за Ф1
фрлаа пари кога можеа ама сега со празен џеб останаа и без резултати
само голема штета за БМВ дека си замина
Рено кога ги освој титулите 2005/2006 најмалку потроши барем така велеа