Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Па да де, јас од таму и прочитав. Но зборувам за фамата која се крена во финишот на сезоната и кога почнаа муабетите за прекин на соработката, што уствари уопште и не држеа вода.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Button е нов член на McLaren.

Кими останува без ангажман за наредната сезона. И ајде сега да ве видам, за кој ќе навивате? Mercedes-Benz GP или McLaren Mercedes?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Хехехехее .. Ме претекна за минутка Џиш. Постирав на МекЛарен Фан-Клубот. Баш ми е мило за Батон, а за Кими малце криво ми стана .. ЈБГ тој јасно си кажа : Или МекЛарен, или ништо.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе неможе Кими да вози за Браун до година шо им фали би било тоа добра работа кими да го видиме во браун

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Button е нов член на McLaren.

Кими останува без ангажман за наредната сезона. И ајде сега да ве видам, за кој ќе навивате? Mercedes-Benz GP или McLaren Mercedes?
:bravo:
се спасивте Меклареновци

а јас ке навивам за........Ферари како и секогаш

ама од в година Ферари Мекларен Ред Бул и Мерцедес ке се прават кајгана ке владејат со спортот а плус имаат и топ возачи

а Батон ке го брка Хамилтон ама не знам дали ке го фати некогаш
барем ке се збогати (Батон)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
:bravo:
се спасивте Меклареновци

а јас ке навивам за........Ферари како и секогаш

ама од в година Ферари Мекларен Ред Бул и Мерцедес ке се прават кајгана ке владејат со спортот а плус имаат и топ возачи

а Батон ке го брка Хамилтон ама не знам дали ке го фати некогаш
барем ке се збогати (Батон)
Aко прочачкаш по нетов, ќе видиш дека последната понуда од Brown за Button беше 15 милиони евра, а зема речиси упола помалку во McLaren... така да не е се за пари.

Инаку ако еден тим на Mercedes неможи да го победи Ferrari, два дефинитивно можат :baeh:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Aко прочачкаш по нетов, ќе видиш дека последната понуда од Brown за Button беше 15 милиони евра, а зема речиси упола помалку во McLaren... така да не е се за пари.

Инаку ако еден тим на Mercedes неможи да го победи Ferrari, два дефинитивно можат :baeh:
што е сега работа кој ќе вози за мекларен а кој за мерцедес?? не ми е јасно ништо дај објасни наскратено, многу ме интересира??? не сум баш во тек со настаните

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
што е сега работа кој ќе вози за мекларен а кој за мерцедес?? не ми е јасно ништо дај објасни наскратено, многу ме интересира??? не сум баш во тек со настаните
Brawn GP се преименуваа во Мерцедес ГП. Засега кај нив сигурен е Нико Росберг, Баричело замина во Вилијамс, Батон не го обнови договорот и замина во Мекларен. Со тоа бројот 1 пак останува во Мекларен.

Во Мекларен идната сезона ќе возат Хамилтон и Батон.
појаасно?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Brawn GP се преименуваа во Мерцедес ГП. Засега кај нив сигурен е Нико Росберг, Баричело замина во Вилијамс, Батон не го обнови договорот и замина во Мекларен. Со тоа бројот 1 пак останува во Мекларен.

Во Мекларен идната сезона ќе возат Хамилтон и Батон.
појаасно?
да да ама сега за кој да навивам за "сребрената стрела" или мекларен, не ми е јасно каде сржта од оној тим Мекларен-Мерцедес, дали во Мекларен или Мерцедес????? според возачите треба да си навивам за Хамилтон и Батон(ма да не ми омилен) а тоа и ќе го сторам

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
да да ама сега за кој да навивам за "сребрената стрела" или мекларен, не ми е јасно каде сржта од оној тим Мекларен-Мерцедес, дали во Мекларен или Мерцедес????? според возачите треба да си навивам за Хамилтон и Батон(ма да не ми омилен) а тоа и ќе го сторам
Сите се во недоумица,не само ти:smir:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Јас не сум ... Мекларен бој од времето ко беа сена и прост таму и со мотори на хонда ... То беше во раните 90 ти ...

Е сега ако мерцедес има два тима ... ок е ке ги сакам и двата ... ама приоритет ми е секогаш Мекларен тимот независно со кој мотор ... А пак годинава и шоферите мислам дека си ги погодиа ... Британци , смирени луге ( искулирани ) ... Еден постар и по паметен и еден млад делиа со два пара јајца ( за кајгана ) :vozbud::vozbud:

Ако успеат и болидот да го дотераат .. мх мх мх је биди зверска сезона .

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
како фан на Ферари задоволен сум што Кими си замина... тапа трки, никаков придонес во последнава сезона па и минатата... Физикела не би сакал да остане прв возач на Ферари, може да си бара нов тим....ја би сакал сеа да го земат Себастијан Ветел, малиот партали праеше сезонава, во Ферари ќе биде уште поконкурентен!
со појак болид и појаки перформанси дечково може да стане најмладиот шампион во историјата на Ф1!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
како фан на Ферари задоволен сум што Кими си замина... тапа трки, никаков придонес во последнава сезона па и минатата... Физикела не би сакал да остане прв возач на Ферари, може да си бара нов тим....ја би сакал сеа да го земат Себастијан Ветел, малиот партали праеше сезонава, во Ферари ќе биде уште поконкурентен!
со појак болид и појаки перформанси дечково може да стане најмладиот шампион во историјата на Ф1!
Можеш да сонуваш за Ветел барем до 2012 зошто до тогаш му трае договорот сега за сега си е задоволен во Ред бул:helou::wink:И да догодина ке возат Алонсо и Маса за ферари така или го заборави Маса?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Незнам колку ги пратиш работиве,ама Физикела останува во Ферари.Како тест возач:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom