другар ај не треси круши под јаболкница
не е добар туку е екстра возач
да не се подобри случајно Батон или Физикела?????
да беше Алонсо во Мекларен во 2003 и 2005 милион % ке ги земеше титулите за разлика од Кими (ама подобро што не беше) оти титулите си дојдоа на вистинското место поготово во 2003
резервиран бил ваков бил таков бил плачко бил мочко бил
мене оти ме немаше некое време и сега сакам да му честитам на Батон поготово на Рос Браун
кога сака да вози добро можи ааааааааа
ке го видиме в година со Розберг или со Хамилтон (ако оди во Мекларен како што има гласини)
хехехе најевтиниот шампион
море она јапончиштето Кобајаши цццццццц
абе Ковалаинен :pos2:
како Маса лани сакаше да си го земи цревото и по пат да си полни гориво и да победи (оти не можи на друг начин)
:pos2:
Не кажав кој се подобри .. .само кажав дека Алонсо не е добар ... заправо би го сврстал во иста лига и квалитет со Вилнев и Алеси ... Не лош ама пак ни добар не е .
Во однос на Батон .. иста класа се ... И двајцата без добар болид се за никаде само што алонсо со болидот на мекларен не се снаоѓаше ( сериозен сум за ова ... ако не си ја гледал имола кога неможеше да го мине Шуми се ке ти стани јасно . )
Физико за разлика од нив цел живот пати од комплекс на втор возач ...
Кими ... Е тука приказната е малце различна ... Кими е со класа над Младиот шпански господин како возач ... Фактот дека Кими има помалце титули ...
Гледај титулите во формула еден не се мерило .. ако земиш да разгледаш кој се има земено титула ке видиш дека има доста подпросечни возачи кои стигнале до титула заради болидите . О друга страна има одлични шофери кои никогаш не стигнале до титула .
Освен то мора да се признај дека од 91 наваму откако јас бар гледам формула Кими е еден од најголемите малери во спортот .
То дали Алонсо е плачко ... Плачко незнам дали е . Али сите возачи кои ги клават своите интереси пред интересите на тимот според мене се :nenene:
Крајно Батон и Хамилтон ... од мекларен перспектива е дреам теам ... И таква комбинациа можи само добро да заврши за мекларен . Мекларен од секогаш предпочитал по умерени возачи а батон и хамилтон се точно то .
Плус и двајцата се британци ...
Е сега треба да се спомни дека пакет за пакет ( аеродинамика за аеродинамика , мотор за мотор , менувач за менувач ) на хартиа , на рено болидот годинава беше рамен со болидот на Браун ...Заправо болидот на браун на хартиа е многу полош од болидот на рено ... Ама изгледа не беше до Алонсо целата работа со слабите резултати годинава ... тимот го заеба
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)